Zdravotnické prostředky

Spophy Coolant Spray chladící sprej 200 ml

Značka: SPOPHY
5.0

Spophy Coolant Sprej přináší okamžitou úlevu při akutním zranění jako například podvrtnutí kotníku, svalové natažení nebo natržení, křeče.

155
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Spophy Coolant Spray chladící sprej 200 ml

50135954

Úvod

Aby vás zranění nevyřadilo ze hry, je tady Spophy Coolant Spray! Přináší okamžitou úlevu od bolesti pomocí chladivého účinku. Skvěle poslouží k rychlé úlevě od bolesti způsobené akutním zraněním jako je podvrtnutí kotníku, svalové natržení nebo natažení. Díky intenzivnímu chladícímu účinku (-30 až -40 °C) jej lze využít i ke znecitlivění pokožky před aplikací injekcí nebo v rámci drobných chirurgických výkonů. 

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje okamžitý intenzivní chladivý účinek
  • na podvrknutí, natažení či natržení svalů, nakopnutí atd.
  • vhodný pro sportovce

Použití

Aplikujte na kůži nad poškozeným místem ze vzdálenosti 15 cm od pokožky. Aplikuje se 2-3 krát opakovaným nástřikem po dobu 5 vteřin. Neaplikujte dlouho, ani z menší vzdálenosti, aby nevznikly omrzliny. Nepoužívejte na obličej, krk, citlivé oblasti těla nebo otevřené rány. Užívání v těhotenství a během kojení konzultujte s lékařem. V případě potřeby aplikujte opakovaně.


Upozornění

Při přecitlivělosti může vyvolat alergickou reakci. V případě silného zarudnutí léčené oblasti, při omrzlinách nebo puchýřích, po nadměrném používání spreje a v případě pochybností se vždy poraďte s lékařem. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Neinhalujte sprej. Mimořádně hořlavý aerosol. Tlaková nádoba – uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, otevřeného ohně a jiných zápalných zdrojů. Zákaz kouřit. Nepropichujte ani nespalujte, i po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.