Kosmetika

BIODERMA Photoderm SPOT-AGE + Hydrabio Sérum 40 ml + 40 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

Dva produkty v praktickém balení BIODERMA Photoderm SPOT-AGE + Hydrabio Sérum poskytují intenzivní hydrataci a velmi vysokou ochranu před UV zářením. Praktické duo na léto.

*Sleva 200 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Photoderm SPOT-AGE + Hydrabio Sérum 40 ml + 40 ml

50135889

Úvod

Odstartujte letní sezónu s výhodným balíčkem od značky BIODERMA! 

Gel-krém Photoderm Spot-Age SPF 50+

Bojuje proti předčasnému stárnutí pleti vlivem slunečního záření a zamezuje vzniku pigmentových skvrn. Kombinuje v sobě sílu tří aktivních látek uznávaných dermatology pro ještě lepší ochranu a péči o pleť (vitamin C, vitamin E a Centella asiatica). Obsahuje solární filtry pro širokospektrální ochranu před UV světlem a infračerveným světlem. Krém tak vytváří dokonalou sluneční ochranu, která podporuje redukci viditelných známek fotostárnutí. Vhodné pro všechny typy pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje velmi vysokou ochranu před UVA a UVB zářením
  • redukuje známky stárnutí způsobené slunečním zářením
  • zanechává pleť rozzářenou a zpevněnou

Prokázané účinky*

  • vrásky jsou jemnější a pokožka více vyhlazená
  • pigmentové skvrny jsou zesvětlené
  • pokožka je rozzářená

*Testováno na účinky proti fotostárnutí pleti (vrásky, skvrny, ztráta pevnosti) pod dermatologickým dohledem na vzorku 20 žen ve věku od 35 do 65 let.

BIODERMA Hydrabio Sérum

Sérum s obsahem kyseliny hyaluronové a patentu Aquagenium™ poskytuje pleti intenzivní hydrataci. Navrací jí pružnost a obnovuje mladistvý vzhled. Díky příjemné gelové konzistenci zanechává pleť svěží a jemnou. Ideální jako podklad pod make-up nebo pečující krém. Vhodný pro všechny typy pleti na každý den nebo lze použít jako intenzivní hydratační péči.

Hlavní vlastnosti:

  • obnovuje přirozenou hydrataci
  • zanechává pleť pružnou a svěží
  • snižuje citlivost pleti

Použití

Photoderm SPOT-AGE: Před pobytem na slunci naneste rovnoměrně a v dostatečném množství. Malé množství přípravku snižuje úroveň slunečné ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. Nanášejte samostatně nebo na svůj denní krém.

Hydrabio Sérum: Aplikujte ráno a večer na obličej a dekolt po očištění Hydrabio H2O nebo Hydrabio Čisticím mlékem. Používejte samostatně nebo pod krém.


Upozornění

Photoderm SPOT-AGE: Nepobývejte Vy ani Vaše děti na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým OF totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.