Kosmetika

APIVITA Aqua Beelicious hydratační booster 30 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Aqua Beelicious
5.0

Hydratační booster APIVITA Aqua Beelicious přináší pokožce vlnu hydratace a svěžesti. Zklidňuje pleť a redukuje její nedokonalosti.

679
Doprava zdarma

O produktu: APIVITA Aqua Beelicious hydratační booster 30 ml

50135814

Úvod

Hydratační booster APIVITA Aqua Beelicious obsahuje včelí med a květinovou směs cistu, kosatce, šípkové růže. Tyto superhydratační složky okamžitě doplní zásoby vlhkosti v pleti. Tento účinek je ještě umocněný šťávou z Aloe vera a kyselinou hyaluronovou, která velmi efektivně váže vodu a zajišťuje pokožce dlouhotrvající svěžest, esenciální olej z damašské růže podporuje revitalizaci pleti. Tento víceúčelový booster s gelovou texturou je záchranou pokožky i v extrémních podmínkách, kdy čelí zvýšenému vysoušení vlivem slunění, chladu či větru. Díky patentovanému propolisovému extraktu a šípkové infuzi podporuje obranu pleti proti agresivním vlivům životního prostředí a dodává jí zdravější a vyváženější vzhled. Hydratační booster Aqua Beelicious zklidňuje podrážděnou či zarudlou pleť, obnovuje její rovnováhu.

Výsledek

  • přináší vlnu hydratace a svěžesti
  • zpevňuje pleť a redukuje její nedokonalosti
  • vodní gelová textura je ideálním podkladem pod make-up

APIVITA Aqua Beelicious hydratační booster 30 mlx


Složení

  • 98 % přísad přírodního původu
  • květový med, propolisový extrakt
  • cistus, kosatec, šípková růže
  • šťáva z listů Aloe vera, kyselina hyaluronová
  • inulin, chlorela
  • alantoin, panthenol, vitamin E
  • esenciální olej z damašské růže
  • vodu nahrazuje antioxidační výtažek ze šípkové růže


Použití

Několik kapek přípravku jemně vmasírujte do pokožky. Používejte samostatně nebo před vaší denní rutinou péče o pleť. Jen k zevnímu použití.


O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vytváří v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.

Med je nektarem bohů

Včely jsou alchymisté přírody – jejich organizovaná společenství, která se řídí vyšším obecným dobrem, vytváří produkty s nejúčinnějšími ochrannými, hojivými a omlazujícími vlastnostmi. Med je však vyživující ambrozií nejen pro včelí společenství. I pro nás má neocenitelné nutriční benefity, je také přirozeným spojencem pokožky, a díky hydratačním a změkčujícím vlastnostem pomáhá obnovit její komfort.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.