Kosmetika

APIVITA Rescue Nourish & Repair regenerační olej na vlasy 100 ml

Značka: APIVITA

Regenerační péče APIVITA Rescue Nourish & Repair s arganovým olejem je záchrana pro suché a poškozené vlasy! Hloubkově vlasy vyživuje a vrací jim pružnost a lesk.

649
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Rescue Nourish & Repair regenerační olej na vlasy 100 ml

50135858

Úvod

Regenerační péče APIVITA Rescue Nourish & Repair s arganovým a olivovým olejem je záchrana pro suché a poškozené vlasy! Účinný přírodní přípravek obsahuje výživné rostlinné oleje, které vrací vlasům pružnost, krásu a lesk. Arganový, olivový, mandlový, ovesný olej a olej ze semen sachy arašídové poskytují bohatou výživu a potřebné lipidy a pomáhají napravovat poškození vlasů. Obnovují jejich hebkost a poddajnost, redukují krepatění, lámání a třepení konečků a zároveň chrání při tepelných kadeřnických úpravách. Díky organickým esenciálním olejům z pelargonie, levandule, santalového dřeva a bergamotu budou vaše vlasy příjemně provoněné a plné života.

Výsledek

  • hloubkově vyživuje a pomáhá napravovat poškození vlasů
  • vrací vlasům pružnost, krásu a lesk
  • redukuje krepatění, lámání a třepení konečků
  • zvyšuje poddajnost vlasů a pomáhá udržovat účes
  • zanechává vlasy hebké a příjemně provoněné
  • ideální doplňkový přípravek pro každodenní péči o vlasy

 


Složení

Arganový olej hydratuje a revitalizuje suché nebo poškozené vlasy, které trpí kadeřnickými úpravami, působením chemických barviv a přípravků, jako jsou laky nebo vlasové gely, či vlivem chloru obsaženého v bazénech. V letních měsících olej chrání vlasy před vysušením sluncem, obnovuje jejich vlhkost a lesk.

99 % přísad přírodního původu

  • arganový a olivový* olej
  • mandlový* olej, slunečnicový* olej, ovesný olej, olej ze semen sachy arašídové
  • esenciální oleje z pelargonie*, bergamotu*, levandule* a santalového dřeva*
  • čistý výtažek z včelího medu*
  • vitamin E

Použití

  • Malé množství oleje nakapejte do dlaní a vetřete podélně do vlasů, zvláště do konečků, které bývají nejsušší a mají sklon se třepit.
  • Pokud vlasy potřebují intenzivnější péči, ošetřete je před pravidelným mytím: použijte větší množství oleje a nechte jej 15-30 minut působit.

O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vytváří v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.

Med je nektarem bohů

Včely jsou alchymisté přírody – jejich organizovaná společenství, která se řídí vyšším obecným dobrem, vytváří produkty s nejúčinnějšími ochrannými, hojivými a omlazujícími vlastnostmi. Med je však vyživující ambrozií nejen pro včelí společenství. I pro nás má neocenitelné nutriční benefity, je také přirozeným spojencem pokožky, a díky hydratačním a změkčujícím vlastnostem pomáhá obnovit její komfort.

*Organické složky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.