Kosmetika

APIVITA Royal Honey sprchový gel s esenciálními oleji 500 ml

Značka: APIVITA

Sprchový gel s esenciálními oleji APIVITA Royal Honey obsahuje jemné čisticí složky, které jsou šetrné k pokožce a zachovávají její přirozenou vlhkost.

419
Doprava zdarma

O produktu: APIVITA Royal Honey sprchový gel s esenciálními oleji 500 ml

50135861

Úvod

Sprchový gel s esenciálními oleji APIVITA Royal Honey obsahuje jemné čisticí složky, které jsou šetrné k pokožce a zachovávají její přirozenou vlhkost. Jeho krémové složení s tymiánovým medem, mandlovým a olivovým olejem je ideální pro suchou pokožku. Voda v přípravku je nahrazena organickým výtažkem z vilínu, který má antioxidační účinky. Obsažený panthenol a měsíček lékařský poskytují zklidnění a napomáhají regeneraci. Sprchový gel Royal Honey nejen čistí, ale stará se také o hydrataci pokožky a zanechává ji po mytí hebkou a vláčnou. Živá vůně organických esenciálních olejů z pomeranče a damašské růže dodává pocit svěžesti.

Výsledek

  • šetrně čistí pokožku a zachovává její přirozenou vlhkost
  • hydratuje a zklidňuje suchou pokožku
  • osvěžující vůně esenciálních olejů


Složení

  • 97 % složek přírodního původu
  • tymiánový med, propolis s antimikrobiálními vlastnostmi
  • mandlový a olivový olej
  • panthenol, extrakt z měsíčku lékařského
  • šetrné čisticí složky, mydlice lékařská
  • esenciální oleje z pomeranče a damašské růže
  • výtažek z vilínu místo vody

O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vytváří v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.

Med je nektarem bohů

Včely jsou alchymisté přírody – jejich organizovaná společenství, která se řídí vyšším obecným dobrem, vytváří produkty s nejúčinnějšími ochrannými, hojivými a omlazujícími vlastnostmi. Med je však vyživující ambrozií nejen pro včelí společenství. I pro nás má neocenitelné nutriční benefity, je také přirozeným spojencem pokožky, a díky hydratačním a změkčujícím vlastnostem pomáhá obnovit její komfort.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.