Zdravotnické prostředky

VITAMMY O2 Connect pulzní oxymetr s Bluetooth

Značka: VITAMMY

Malý, lehký a přesný přístroj na měření okysličení krve. VITAMMY O2 Connect lze propojit s mobilní aplikací a využívat tak všech možností oxymetru.

629
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: VITAMMY O2 Connect pulzní oxymetr s Bluetooth

50136215

Úvod

Oxymetr VITAMMY O2 Connect slouží k bezbolestnému měření okysličení krve jednoduchým nasazením na prst. Nasycení krve kyslíkem je důležitým ukazatelem zdravého dýchacího systému. Přístroj VITAMMY O2 Connect měří saturaci a srdeční frekvenci, zobrazí sloupcový graf znázorňující takzvanou sílu pulsu ve formě modulů pravoúhlého grafu a vlnový graf s průběhem srdečního tepu. Snadno se ovládá a informace zobrazuje na přehledném dvoubarevném displeji s možností otáčení pohledu. Oxymetr je vhodný zejména pro pacienty s plicními či srdečními problémy či osoby s nízkým krevním tlakem. Zároveň je ideálním pomocníkem při sportovních aktivitách, jako je vysokohorská turistika nebo sportovní letectví, kdy můžete aktivně reagovat na aktuální okysličení krve, které se ve vyšších nadmořských výškách snižuje.

Výhody propojení pomocí Bluetooth

Oxymetr VITAMMY O2 Connect můžete pomocí Bluetooth připojit k chytrému telefonu či tabletu – stačí stáhnout aplikaci v českém jazyce pro Android a iOS. Následně zapněte oxymetr, který se automaticky připojí k aplikaci spuštěné v telefonu. Aplikace nabízí ještě více možností rozšíření funkcí pulzního oxymetru než jen číst výsledky a sledovat grafy na obrazovce telefonu. Můžete snadno sledovat odchylky od normy, porovnávat v historii měření saturace krve nebo odesílat výsledky vašemu lékaři.

Hlavní vlastnosti:

  • měří hladinu kyslíku v krvi a tepovou frekvenci
  • klinicky ověřená přesnost
  • jednoduchý design spony na prsty
  • dvoubarevný OLED displej, otočný
  • propojení s mobilní aplikací pomocí Bluetooth
  • snadné a intuitivní ovládání
  • ideální pro sportovce

Složení

Balení obsahuje: pulsní oxymetr, šňůrku, uživatelskou příručku, 2 baterie AAA, záruční list.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.