Zdravotnické prostředky

Braun Exactfit 3 BUA6150 pažní tlakoměr+2 manžety

Značka: BRAUN

Pohodlný, přesný a spolehlivý tlakoměr pro 2 uživatele. Braun Exactfit 3 BUA6150 nabízí detekci arytmie a průměrování posledních 3 měření.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble
1 290
Doprava zdarma

O produktu: Braun Exactfit 3 BUA6150 pažní tlakoměr+2 manžety

50136201

Úvod

Mějte svůj tlak stále pod kontrolou! Jednoduché, přesné a pohodlné měření krevního tlaku pro dvě osoby v domácím prostředí vám zajistí tonometr Braun Exactfit 3 BUA6150. Automatický ramenní tlakoměr je velmi přesný, pohodlný a snadno ovladatelný. Nabízí funkci zprůměrování posledních 3 měření pro váš maximální přehled. Braun BP6150 má indikátor hladiny krevního tlaku, který je v souladu s pokyny Světové zdravotnické organizace (WHO), a který usnadňuje vyhodnocení měření. Navíc disponuje funkcí detekce arytmií: pokud přístroj opakovaně signalizuje poruchu srdečního rytmu, měli byste tento problém konzultovat s lékařem. Braun BP 6150 má paměť pro 2 uživatele, každý z nich má k dispozici 40 posledních výsledků měření.

2 manžety různé velikosti a velký čitelný displej

Braun BP 6150 má 2 manžety v sadě. Manžetu snadno upravíte tak, aby vyhovovala vašim potřebám a přesně změřila tlak. První manžeta je ve standardní šířce 20 až 32 cm. Lidé s rozsáhlým ramenním svalům by si měli vybrat manžetu s nestandardní šířkou větší než 32 cm. Zařízení umožňuje měnit manžety dle libosti. Tonometr má velký displej, který zajisté ocení zvláště starší osoby nebo osoby se zrakovým postižením. Monitor krevního tlaku zobrazuje na displeji další užitečné informace, například signalizaci srdeční arytmie a indikátor hladiny krevního tlaku podle pokynů WHO (Světová zdravotnická organizace). Obrazovka zobrazuje výsledky jasným a jednoduchým způsobem, díky němuž bude moci i největší laik správně přečíst hodnotu změřeného tlaku.

Hlavní vlastnosti:

  • tlakoměr pro dva uživatele
  • pohodlný, přesný, snadno ovladatelný
  • klinicky prokázaná přesnost měření
  • paměť na 40 měření pro každého ze 2 uživatelů
  • průměrování posledních 3 měření
  • indikátor hladiny krevního tlaku
  • 2 manžety různé velikosti
  • detekce arytmií
  • jemné nafukování manžety

Složení

Obsah balení: tlakoměr se dvěma manžetami (velikost manžety 22 - 32 cm a 32 - 42 cm), 4x 1,5 V AA baterie, pouzdro a návod k obsluze.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.