Kosmetika

Garnier Mineral Hyaluronic Ultra Care 72H sprej 150 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Mineral

Garnier Mineral Hyaluronic Ultra Care 72H sprej s kyselinou hyaluronovou zabraňuje pocení a chrání před zápachem až na dlouhých 72 hodin.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Garnier Mineral Hyaluronic Ultra Care 72H sprej 150 ml

50136492

Úvod

Zapomeňte na nepříjemné pocení během letních dnů nebo při sportu. Vše má své řešení. Antiperspirant ve spreji Garnier Mineral Hyaluronic Ultra Care 72H, jehož součástí je zklidňující kyselina hyaluronová, zabraňuje pocení a chrání před zápachem až na dlouhých 72 hodin.

Výsledek

  • zabraňuje pocení a zápachu
  • nedráždí a zklidňuje pokožku
  • příjemná lehká vůně
  • nevytváří bílé skvrny
  • pro citlivější pokožku

Použití

Aplikujte kdykoliv během dne dle potřeby. Před použitím protřepejte. Aplikujte ze vzdálenosti cca 10 cm po celé ploše podpaží.


Upozornění

Nádobka je pod tlakem; nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte do očí a na podrážděnou pokožku. Nevdechujte. Používejte pouze pro účel, pro který je výrobek určený. Nepoužívejte v uzavřeném prostředí.


O značce

Veškerý sortiment značky Garnier na celém světě se nyní může pochlubit certifikátem Leaping Bunny od organizace Cruelty Free International. To znamená, že produkty, ani žádná z jejich složek ve všech fázích výroby nebyly testovány na zvířatech. CFI uděluje tento certifikát na jeden rok a může kdykoliv provádět namátkové kontroly dodržování pravidel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.