Kosmetika

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly noční 50 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Skin Naturals

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly noční intenzivně hydratuje a zklidňuje pleť až na 48 hodin.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
185
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly noční 50 ml

50136497

Úvod

Noční hydratační péče v podobě nočního gelu Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly poskytuje intenzivní hydrataci až na 48 hodin. Součástí složení jsou tři blahodárné ingredience – kyselina hyaluronová, arganový olej a aloe vera se zklidňujícími a vyživujícími účinky na pokožku. Přípravek lze používat jako klasickou noční péči nebo jako pleťovou masku.

Výsledek

  • hladká a hydratovaná pleť
  • 98 % složek přírodního původu
  • snadno roztíratelná textura

Použití

Objevte dva způsoby použití: 1. Noční hydratační péče: Pro dosažení pružnější a jemnější pleti aplikujte každý večer jako svůj běžný krém. 2. Noční maska: Po náročném dni naneste silnější vrstvu gelu, vyhněte se oblasti očí a rtů. Nechte působit přes noc a probuďte se s svěžejší a hladší pletí.


O značce

Veškerý sortiment značky Garnier na celém světě se nyní může pochlubit certifikátem Leaping Bunny od organizace Cruelty Free International. To znamená, že produkty, ani žádná z jejich složek ve všech fázích výroby nebyly testovány na zvířatech. CFI uděluje tento certifikát na jeden rok a může kdykoliv provádět namátkové kontroly dodržování pravidel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.