Kojenecká výživa pokračovací

Hipp 2 BIO Kozí mléko 5x400 g

Značka: HIPP

Hipp 2 BIO Kozí mléko je pokračovací kojenecká výživa pro spokojené bříško miminek od ukončeného 6. měsíce. Má lahodnou mléčnou chuť a vůni.

Velikost balení
1 899

Cena za 1 kg: 949,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Hipp 2 BIO Kozí mléko 5x400 g

50136435

Úvod

Prémiová pokračovací mléčná výživa s pečlivě vybranými BIO surovinami pro kojence od ukončeného 6. měsíce. Hipp 2 BIO Kozí mléko je přizpůsobeno výživovým požadavkům v období přikrmování – v návaznosti na kojení nebo na jakoukoliv mléčnou výživu, pokud je vaše dítě již přikrmováno. Má lahodnou mléčnou chuť a vůni díky čistotě chovu a speciální technologii zpracování.

Hipp 2 BIO Kozí mléko pro spokojené bříško

Základem této kojenecké výživy je obzvláště lehce stravitelné A2 kozí mléko, které je extra šetrné k malému bříšku. Proto je vhodnou alternativou, pokud dítě bez zdravotního důvodu citlivě reaguje na běžné kojenecké mléko. Navíc obsahuje hodnotné galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy a všechny důležité vitamíny a živiny**, které kojenci potřebují pro zdravý růst v jednotlivých vývojových fázích.

Hlavní vlastnosti

  • lehce stravitelné A2 kozí mléko s přirozeně vysokým podílem bílkoviny A2 β-kasein
  • obsahuje galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy: laktóza je hlavní sacharid mateřského mléka, GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce
  • obsahuje vitamíny A, C, železo a zinek** pro podporu imunity
  • obsahuje DHA (omega-3 mastná kyselina)**, která přispívá k normálnímu vývoji zraku kojenců***
  • lahodná mléčná chuť a vůně – díky čistotě chovu a speciální technologii zpracování
  • vyrobeno s maximální péčí v harmonii s přírodou: BIO zemědělství a ohleduplné zacházení s hospodářskými zvířaty
  • vyrobeno v CO2 neutrálním závodě

BIO špičková kvalita Hipp

Mléčná kojenecká výživa Hipp BIO splňuje požadavky dle nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.


Složení

Odtučněné KOZÍ MLÉKO*, LAKTÓZA* (z MLÉKA*), rostlinné oleje* (palmový❤*, řepkový*, slunečnicový*), sušené odtučněné KOZÍ MLÉKO*, galaktooligosacharidy* z LAKTÓZY* (z MLÉKA*), uhličitan vápenatý, RYBÍ olej1, citronan draselný, L-askorbát sodný + L-askorbyl-6-palmitát (vitamín C), citronan sodný, síran železnatý, L-tyrozin, L-tryptofan, L-cystein, uhličitan hořečnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, nikotinamid, DL-alfa tokoferyl acetát (vitamín E), D-pantothenát vápenatý, retinyl acetát (vitamín A), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), hydrochlorid pyridoxinu (vitamín B6), síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadion (vitamín K), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D), D-biotin, kyanokobalamin (vitamín B12). Vztahuje se k sušenému stavu potraviny. ALERGENY JSOU VYZNAČENY VELKÝM PÍSMEM. Obsahuje cca 30 porcí á 100 ml.


Použití

  • Umyjte si ruce, vysterilizujte používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
  • Vodu nechte zchladnout na přibližně 40 °C a část potřebného množství (viz tabulka na obalu) nalijte do vysterilizované láhve.
  • Do lahve přidejte odpovídající množství prášku: odměrku lehce naplňte práškem. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku!
  • Láhev uzavřete a důkladně protřepejte. Přidejte zbytek vody a opět několikrát důkladně protřepejte.
  • Obnovené mléko zchlaďte na teplotu vhodnou k pití – to je asi 37 °C. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
  • Výživu připravujte čerstvou těsně před krmením. Zbytky znovu nepoužívejte.
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Otevřený obal ihned po odebrání prášku dobře uzavřete, uchovávejte v suchu při pokojové teplotě a zamezte kolísání teplot. Obsah spotřebujte do 3 týdnů od otevření obalu.
  • Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku.

Dávkování

Množství mléka za den je individuální dle potřeb dítěte, konzultujte dávkování se svým pediatrem. Tabulka uvedená na obale je pouze orientační. Na 1 odměrku prášku použijte 30 ml převařené vody.

Množství připravené výživy

Množství vody

Počet odměrek

170 ml

150 ml

5

200 ml

180 ml

6

235 ml

210 ml

7


Upozornění

  • Hipp 2 BIO Kozí mléko je BIO Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku.
  • Potravina je vhodná pouze pro výživu kojenců od ukončeného 6. měsíce.
  • Má být součástí smíšené a vyvážené stravy, není určeno jako jediný zdroj výživy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců.
  • Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence.
  • Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a doporučení uvedená na obale.
  • Díky galaktooligosacharidům GOS může být stolice měkčí podobně jako u kojených dětí.
  • Podobně jako mateřské mléko obsahují kojenecké výživy sacharidy, které jsou důležitou součástí výživy. Častý nebo trvalý kontakt zubů se sacharidy může způsobit vznik zubního kazu. Proto nenechávejte Vaše dítě pít z láhve po dlouhou dobu a naučte ho co nejdříve pít z hrnečku. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků.
  • Kontraindikace: Obsahuje bílkoviny podobné bílkovinám kravského mléka, a proto by nemělo být používáno v případě alergie nebo při podezření na alergii na bílkoviny kravského mléka.
  • Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

O značce

Značka Hipp již více než 50 let věnuje veškeré úsilí a zkušenosti do výroby mléčné výživy připravované tak, aby Vaše dítě dostávalo přesně to, co potřebuje pro zdravý vývoj. Složení dětské výživy je založeno na posledních výsledcích výživových expertů, a navíc v BIO kvalitě! Při výběru surovin jsou dodržována přísná legislativní nařízení pro kojeneckou výživu. Přísné kontroly kvality od prvních surovin až po konečný výrobek zaručují nejvyšší bezpečnost pro Vás a Vaše dítě.

Z certifikovaného trvale udržitelného hospodářství, *z ekologického zemědělství, **jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu, ***při denním příjmu 100 mg.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.