Kosmetika

APIVITA Eye Make-Up Remover jemné čisticí mléko na oči 100 ml

Značka: APIVITA
5.0

Jemné čisticí mléko na oči s lípou a medem APIVITA Eye Make-Up Remover je vhodné i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. Rozpouští i voděodolný make-up.

Při koupi 2 ks sleva 30 % Při nákupu 2 označených produktů pro čištění pleti značky APIVITA získáte slevu 30 %. Akce platí do 30. 04. 2024. nebo do vyprodání zásob.
329
Doprava zdarma

O produktu: APIVITA Eye Make-Up Remover jemné čisticí mléko na oči 100 ml

50135833

Úvod

Jemné čisticí mléko na oči s lípou a medem APIVITA Eye Make-Up Remover je vhodné i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. Obsažené rostlinné oleje (mandlový a olivový) jemně čistí pleť a odstraňují líčení, rozpouštějí i voděodolný make-up. Spolu s řeckým tymiánovým medem a panthenolem hydratují oční okolí. Výtažky z lípy, světlíku lékařského a bisabolol pleť zklidňují a zjemňují. Voda v tomto přípravku byla nahrazena antioxidačním výtažkem ze šípkové růže.

Výsledek

  • jemně čistí a odstraňuje i voděodolný make-up
  • zklidňuje a zjemňuje pleť v okolí očí
  • poskytuje pleti antioxidační ochranu

Složení

  • řecký tymiánový med
  • mandlový olej, olivový olej
  • extrakt z lípy, extrakt ze světlíku lékařského
  • panthenol, bisabolol
  • výtažek ze šípkové růže s antioxidačním účinkem

Použití

Vatový tampon s pleťovým mlékem jemně přitlačte na oční víčko a několik sekund podržte, aby se make-up rozpustil. Poté jej snadno setřete. Jen k zevnímu použití.


O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vznikají v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.

Med je nektarem bohů

Včely jsou alchymisté přírody – jejich organizovaná společenství, která se řídí vyšším obecným dobrem, vytvářejí produkty s nejúčinnějšími ochrannými, hojivými a omlazujícími vlastnostmi. Med je však vyživující ambrozií nejen pro včelí společenství. I pro nás má neocenitelné nutriční benefity, je také přirozeným spojencem pokožky, a díky hydratačním a změkčujícím vlastnostem pomáhá obnovit její komfort.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.