Kosmetika

BIODERMA Photoderm Autobronzant 150 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm
5.0

BIODERMA Photoderm Autobronzant samoopalovací přípravek ve spreji vám zajistí bronzový odstín pleti bez zatěžování pokožky slunečními paprsky. Nezanechává skvrny.

Akce 1 + 1 Při nákupu 2 produktů značky BIODERMA produktové řady Photoderm v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2023 nebo do vyprodání zásob.
769
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Photoderm Autobronzant 150 ml

50135172

Úvod

Hledáte hydratační samoopalovací sprej pro přirozené opálení po celý rok? BIODERMA Photoderm Autobronzant zajistí neodolatelný bronzový odstín vaší pokožky, a zároveň ji zanechá hydratovanou a vyživenou. Přípravek ve spreji snadno a rychle aplikujete na tělo. Díky unikátnímu difúznímu systému se produkt nemusí roztírat a lze jej nanášet i dnem vzhůru. Šetrný sprej nezanechává fleky v důsledku nerovnoměrného nanesení. Dopřejte si krásně opálenou pokožku jako od moře, aniž byste zatížili pokožku slunečními paprsky. Vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Hlavní vlastnosti:

  • zaručuje rovnoměrně opálený odstín pokožky
  • nezanechává skvrny
  • snadná aplikace
  • vhodný i na citlivou pokožku
  • lehká parfemace

Použití

Před použitím dobře protřepejte. Aplikujte na suchou a vyčištěnou pokožku. Nastříkejte rovnoměrně ze vzdálenosti 20 cm od pokožky. Nestříkejte směrem do očí nebo na sliznice. Aplikujte na zdravou pokožku. Nechrání před sluncem. Chcete-li získat opálení: aplikujte jednou denně po dobu 3 dní, pak jednou za 2 dny. Chcete-li udržet opálení: jednou za týden.


Upozornění

Vyhněte se používání v okolí očí a sliznic. Nenanášejte na podrážděnou pokožku. Nechrání před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.