Doplněk stravy

CannaCare CC Drops - CBG 21% den 7 ml

Značka: CANNACARE

CannaCare CC Drops - CBG 21% den obsahuje full spektrum extrakt z konopí s vysokým podílem CBG v rakytníkovém oleji, který podporuje vstřebávání kanabinoidů.

1 990

Cena za 100 ml: 28 428,57 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: CannaCare CC Drops - CBG 21% den 7 ml

50136571

Úvod

Konopí seté, latinsky Cannabis sativa, obsahuje aktivní látky zvané kanabinoidy. Pro přípravu doplňků stravy jsou využívány kultivary, u kterých je potlačen obsah psychoaktivního THC. Mezi žádoucí složky naopak patří CBG – kanabigerol. Přípravek k vnitřnímu užití CannaCare CC Drops - CBG 21% den obsahuje full spektrum extrakt z konopí s vysokým podílem CBG v rakytníkovém oleji. Nosný rakytníkový olej zvyšuje biologickou dostupnost kanabinoidů, a zároveň zpříjemňuje chuť přípravku. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, třísloviny, vitamíny a flavonoidy, a díky obsahu karotenoidů, propůjčuje kapkám sytě oranžovou barvu s třpytivými odlesky.

Hlavní vlastnosti

  • full spektrum CBG extrakt v rakytníkovém oleji
  • 7 mg CBG – kanabigerolu v 1 kapce
  • v balení 1470 mg CBD
  • nemá psychoaktivní účinky
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

1 kapka na 14 kg vaší hmotnosti, při zvýšené potřebě 1 kapka na 7 kg hmotnosti. Užívejte 1-2x denně, nebo podle potřeby. Aplikujte pod jazyk a nechte 60 vteřin vstřebat, poté zapijte vodou. Doporučujeme podávat po jídle. Kapky je možné pro snazší podání přidávat do jídla či nápojů. Délka užívání je bez omezení, při dlouhodobém užívání však může vznikat rezistence. Trpíte-li žaludečními problémy, refluxem nebo máte vředy, neužívejte přípravek nalačno, ale vždy po jídle.


Složení

Balení obsahuje 1470 mg CBG, rakytníkový olej 7 ml. Jedna kapka obsahuje 7 mg CBG.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti do 3 let a ženy v období těhotenství nebo kojení. Neužívejte jste přecitlivělí nebo máte alergii na některou ze složek přípravku. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se o vhodnosti užívání s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.