Zdravotnické prostředky

Braun BNT400 bezdotykový teploměr

Značka: BRAUN

Teploměr Braun BNT400 kombinuje snadné a intuitivní používání dotykového i hmatového měření s unikátní technologií Age of Precision®.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble
1 450
Doprava zdarma

O produktu: Braun BNT400 bezdotykový teploměr

50136198

Úvod

Teploměr Braun NTF400 je určený pro ty nejnáročnější spotřebitele. Kombinuje snadné a intuitivní používání dotykového i hmatového měření s unikátní technologií Age of Precision®, která pomáhá rodičům eliminovat pochybnosti při měření teploty. Extrémně citlivý senzor kombinovaný s inovativním optickým systémem zachycuje dvakrát tolik tepla vyzařovaného lidským tělem než tradiční bezdotykové teploměry. Zachycená energie se pak převede na klinicky přesné měření teploty. Navíc v bezkontaktním režimu indikuje snímač polohy správnou polohu teploměru tak, aby výsledek měření byl co nejpřesnější. Přístroj je multifunkční: umožňuje snadno měřit také teplotu potravin, nápojů nebo vody pro dětskou koupel.

Správná poloha teploměru při měření

Poloha teploměru a jeho vzdálenost od čela jsou velmi důležité v případě měření teploty pomocí neinvazivních metod. Toto je u přístroje Braun zajištěno senzorem, který osvětluje bod mezi obočím na čele, kde se má měřit teplota. Systém také upozorní, pokud je teploměr příliš daleko od čela a výsledek měření by tak mohl nepřesný. Velký displej s variabilní barvou podsvícení navíc usnadňuje interpretaci výsledku měření.

Funkce Age Precision®

Definice horečky se mění s věkem. Na teploměru Braun můžete nastavit věk k přesnějšímu vyhodnocení hodnot teploty pro celou rodinu. Funkce Age Precision® vás nenechá na pochybách, zda jsou hodnoty ještě v normě, nebo je již potřeba být ve střehu. Obrazovka svítí zelenou barvou, když je teplota normální, žlutou, když je teplota zvýšená nebo červenou v případě horečky. Tichý režim pro měření noční teploty a noční osvětlení jsou užitečné při kontrole teploty, když nechcete vzbudit dítě.

Hlavní vlastnosti:

  • teploměr pro náročné s funkcí Age of Precision®
  • extrémně citlivý senzor měření
  • kontrola správné polohy a vzdálenosti teploměru při měření
  • dvojitá technologie - bezdotykové a hmatového měření
  • bezkontaktní režim: neinvazivní a pohodlný - až 2,5 cm od čela
  • dotykový režim: rychlé a jemné měření za méně než 2 sekundy
  • režim měření teploty potravin
  • vhodné pro děti již od narození

Složení

Balení obsahuje: teploměr, návod k obsluze a 2 baterie typu AAA.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.