Zdravotnické prostředky

Dr. Max CRP Test 1 ks

Značka: DR. MAX
5.0

Dr. Max CRP Test je diagnostický zdravotnický prostředek, který pomáhá určit hladinu C-reaktivního proteinu v krvi. CRP je ukazatelem infekce a zánětu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
299
Doprava zdarma

O produktu: Dr. Max CRP Test 1 ks

50143378

Úvod

Diagnostický zdravotnický prostředek Dr. Max CRP Test je rychlý samotest pro semikvantitativní detekci C-reaktivního proteinu (CRP) ve vzorcích plné krve. C-reaktivní protein (CRP) je protein akutní fáze, který je produkován hlavně játry a zvyšuje svou koncentraci v důsledku poranění, infekce a zánětu. Test Vám pomůže určit původ zánětu nebo infekce a zda je nutné užívat antibiotika. Hladiny CRP v krvi jsou vysoké během bakteriálních infekcí a nízké během virových infekcí. Maximální koncentrace dosahuje mezi 24 až 48 hodinami po nástupu prvních příznaků infekce a poté začne hodnota CRP s ustupujícím zánětem klesat.

Hlavní vlastnosti:

  • samodiagnostický test na hladinu CRP v krvi
  • jednoduché a rychlé použití
  • výsledek už za 5 minut
  • spolehlivost 97 %
  • balení obsahuje veškerý materiál potřebný k provedení testu

Použití

Podle návodu pomocí pipety odeberte kapku krve a vložte do lahvičky s rozpouštědlem, řádně promíchejte. Nakapejte 3 kapky do jamky na testovací kazetě a po 5 minutách odečtěte výsledky podle počtu barevných pruhů. U zdravého člověka je koncentrace CRP nižší než 10 mg/l, zatímco koncentrace vyšší než 80 mg/l ukazuje na závažnou infekci nebo zánětlivý proces. Střední hodnoty mezi 10 a 80 mg/l mohou souviset s virovou infekcí nebo nástupem bakteriální infekce, proto se obraťte na svého lékaře.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze pro vnější použití. Nepolykejte. K jednorázovému použití.

DIAGNOSTICKÝ ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK IN VITRO k individuálnímu použití. ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.