Hygienická pomůcka

Bamboolik Slipová vložka látková přírodní 3 ks

Značka: BAMBOOLIK

Přírodní slipová látková vložka od firmy Bamboolik poskytuje spolehlivou ochranu při slabší menstruaci, stresové inkontinenci nebo jako pojistka ke kalíšku. Ze 100% biobavlny.

295
Doprava zdarma

O produktu: Bamboolik Slipová vložka látková přírodní 3 ks

50136542

Úvod

Jedna průměrná žena vyprodukuje za svůj plodný život až 150 kg obtížně rozložitelného odpadu v podobě jednorázových menstruačních pomůcek. Bamboolik slipové vložky z biobavlny využijete při slabší menstruaci nebo jako pojistku ke kalíšku, tamponu či lehké stresové inkontinenci. Mají skvěle padnoucí střih a zapínání na patentky, díky tomu vložka zůstane na svém místě po celou dobu nošení. Nejsou střižené z jednoho kusu i s křidélky, jako většina látkových vložek, které jsou na trhu. Křidélka jsou na nich našitá zvlášť, což zajišťuje lepší savost po stranách vložky. Látková „slipovka“ je velmi šetrná k dámským intimním partiím a nechává pokožku volně dýchat. Přitom však poskytuje spolehlivou ochranu před protečením. 

Hlavní vlastnosti:

  • vhodná při slabé menstruaci nebo jako pojistka
  • zapínání na patentky
  • prodyšný materiál z biobavlny
  • tenké, ale přesto výborně savé
  • šetrné k pokožce, přírodě i vaší peněžence


Složení

Savé vrstvy 100 % biobavlna, spodní vrstva a křidélka 100% polyester


Použití

Před prvním použitím vyperte. Po použití během menstruace odmočte ve studené vodě. Poté vyperte v pračce na 60 °C. Pokud používáte slipové vložky i mimo menstruaci, perte je stejně, jako perete svoje spodní prádlo. Na jeden menstruační cyklus potřebujete zhruba stejné množství látkových vložek, jako jste zvyklá používat vložek jednorázových, měníte je stejně často.


Upozornění

Po prvním vyprání může dojít k malému zkrácení délky vložky, jelikož je ušita z přírodního materiálu (100% bavlna), který má přirozenou srážlivost. Po prvním vysrážení se již délka zafixuje a k dalšímu zkracování již nedochází.


O značce

Bamboolik je lokální. Všechny jejich produkty se vyrábí v ČR, z velké části v chráněných dílnách. Materiály pochází rovněž z ČR, pokud to však není možné, tak z Evropy. Razí heslo, že ekologický produkt, který cestuje přes půl planety, je nesmysl.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.