Hygienická pomůcka

Bamboolik Noční vložka látková přírodní 3 ks

Značka: BAMBOOLIK

Přírodní noční látková vložka od firmy Bamboolik poskytuje plnohodnotnou ochranu při silné menstruaci nebo po porodu. Obsahuje nepromokavou membránu PUL, savá vrstva je ze 100% biobavlny.

719
Doprava zdarma

O produktu: Bamboolik Noční vložka látková přírodní 3 ks

50136544

Úvod

Jedna průměrná žena vyprodukuje za svůj plodný život až 150 kg obtížně rozložitelného odpadu v podobě jednorázových menstruačních pomůcek. Bamboolik noční vložky z biobavlny a PUL nepromokavé membrány využijete při silné menstruaci, inkontinenci, na noc nebo v průběhu šestinedělí. Mají skvěle padnoucí střih a zapínání na patentky, díky tomu vložka zůstane na svém místě po celou dobu nošení. Nejsou střižené z jednoho kusu i s křidélky, jako většina látkových vložek, které jsou na trhu. Křidélka jsou na nich našitá zvlášť, což zajišťuje lepší savost po stranách vložky. Látková vložka je velmi šetrná k dámským intimním partiím a nechává pokožku volně dýchat. Přitom však poskytuje plnohodnotnou ochranu před protečením. 

Kolik vložek potřebuji? 

Délka menstruačního cyklu je velmi individuální, stejně jako délka či síla poporodního krvácení. Savost látkových vložek je minimálně na stejné úrovni (ne-li vyšší) jako u vložek jednorázových, takže počet potřebných vložek pro vás bude obdobný. Vložku vyměňujte tak často, jak je vám pohodlné – stejně často jako jednorázovou. Doporučujeme vám pořídit si tolik látkových vložek, kolik běžně spotřebujete za jednu periodu.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodná při silné menstruaci, na noc nebo po porodu
  • zapínání na patentky
  • prodyšný materiál z biobavlny s certifikací GOTS
  • nepromokavá vrstva z PUL
  • šetrné k pokožce, přírodě i vaší peněžence


Složení

Savé vrstvy 100 % biobavlna, spodní vrstva a křidélka 100% polyester


Použití

Před prvním použitím vyperte. Po použití během menstruace odmočte ve studené vodě. Poté vyperte v pračce na 60 °C.


Upozornění

Po prvním vyprání může dojít k malému zkrácení délky vložky, jelikož je ušita z přírodního materiálu (100% bavlna), který má přirozenou srážlivost. Po prvním vysrážení se již délka zafixuje a k dalšímu zkracování již nedochází.


O značce

Bamboolik je lokální. Všechny jejich produkty se vyrábí v ČR, z velké části v chráněných dílnách. Materiály pochází rovněž z ČR, pokud to však není možné, tak z Evropy. Razí heslo, že ekologický produkt, který cestuje přes půl planety, je nesmysl.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.