Hygienická pomůcka

Bamboolik Slipová vložka látková 3 ks modrá

Značka: BAMBOOLIK

Látková slipová vložka od firmy Bamboolik poskytuje spolehlivou ochranu při slabší menstruaci, stresové inkontinenci nebo funguje jako pojistka ke kalíšku.

499
Doprava zdarma

O produktu: Bamboolik Slipová vložka látková 3 ks modrá

50136548

Úvod

Jedna průměrná žena vyprodukuje za svůj plodný život až 150 kg obtížně rozložitelného odpadu v podobě jednorázových menstruačních pomůcek. Bamboolik slipové vložky z biobavlny a bavlněného saténu využijete při slabší menstruaci nebo jako pojistku ke kalíšku, tamponu či lehké stresové inkontinenci.

Plnohodnotně nahradí konvenční „slipovky“

Mají skvěle padnoucí střih a zapínání na patentky. Díky tomu vložka zůstane na svém místě po celou dobu nošení. Nejsou střižené z jednoho kusu i s křidélky, jako většina látkových vložek, které jsou na trhu. Křidélka jsou na nich našitá zvlášť, což zajišťuje lepší savost po stranách vložky. Látková „slipovka“ je velmi šetrná k dámským intimním partiím a nechává pokožku volně dýchat. Přitom však poskytuje plnohodnotnou ochranu před protečením. 

Hlavní vlastnosti:

  • vhodná při slabé menstruaci nebo jako pojistka
  • zapínání na patentky
  • prodyšný materiál z biobavlny
  • skvěle savý materiál v tmavě modré barvě
  • šetrné k pokožce, přírodě i vaší peněžence


Složení

Savá vrstva 75 % biobavlna, 25 % bavlna, spodní vrstva 100% polyester


Použití

Před prvním použitím vyperte. Po použití během menstruace odmočte ve studené vodě. Poté vyperte v pračce na 60 °C. Můžete sušit v sušičce. Pokud používáte slipové vložky i mimo menstruaci, perte je stejně, jako perete svoje spodní prádlo. Vložku položte na klínek spodního prádla potiskovou stranou k tělu = jednobarevnou flísovou vrstvou k prádlu. Zajistěte patentkem. Na jeden menstruační cyklus potřebujete zhruba stejné množství látkových vložek, jako jste zvyklá používat vložek jednorázových, měníte je stejně často.


Upozornění

Po prvním vyprání může dojít k malému zkrácení délky vložky, jelikož je ušita z přírodního materiálu (100% bavlna), který má přirozenou srážlivost. Po prvním vysrážení se již délka zafixuje a k dalšímu zkracování již nedochází.


O značce

Bamboolik je lokální. Všechny jejich produkty se vyrábí v ČR, z velké části v chráněných dílnách. Materiály pochází rovněž z ČR, pokud to však není možné, tak z Evropy. Razí heslo, že ekologický produkt, který cestuje přes půl planety, je nesmysl.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.