Kosmetika

Revolution Skincare Retinol pleťové tonikum 150 ml

Revolution Skincare Retinol pleťové tonikum pomáhá zmírnit vzhled jemných vrásek, sjednocuje tón pleti a navrací jí zářivý vzhled.

*Sleva 20% při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu označených produktů značky REVOLUTION SKINRCARE v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
415
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Revolution Skincare Retinol pleťové tonikum 150 ml

50136661

Úvod

Zatočte s vráskami a unaveným vzhledem! Pleťové tonikum Revolution Skincare Retinol pomáhá zmírnit jemné vrásky, sjednocuje tón pleti a navrací jí zářivý vzhled. Součástí přípravku jsou tři blahodárné ingredience, které pomáhají obnovit povrch pokožky. Obsažený retinol redukuje jemné linky, nerovnoměrný tón pleti a zabraňuje tvorbě tmavých skvrn. Niacinamid uklidňuje, intenzivně hydratuje a zároveň sjednocuje barvu a strukturu pleti. Glycerin zvláčňuje a zklidňuje. Pokud toužíte po zářivé a mladistvé pokožce, vsaďte na tuto pleťovou vodu.

Výsledek

  • hydratuje a zklidňuje
  • pomáhá redukovat vrásky
  • sjednocuje tón pleti

Složení

Retinol, niacinamid, glycerin. Bez parfemace.


Použití

Po vyčištění naneste na vatový tampónek a přejeďte přes obličej a krk. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte ráno a večer.


Upozornění

Tento produkt může zvýšit citlivost pokožky na slunce a zejména možnost spálení, podle potřeby používejte opalovací krém. Není vhodné pro těhotné ženy. Zamezte přímému kontaktu s očima. Dojde-li ke kontaktu s očima, důkladně je vypláchněte teplou vodou. Nepoužívejte na poškozenou nebo podrážděnou pokožku. Pokud dojde k podráždění, přestaňte přípravek používat. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplotou nad 25 stupňů.     


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.