Kosmetika

La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum 50 ml

Produktová řada: Effaclar

La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum pomáhá v boji proti nedokonalostem. Reguluje tvorbu kožního mazu, eliminuje stopy po akné a intenzivně hydratuje.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum 50 ml

50135944

Úvod

La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum bojuje proti nedokonalostem pleti, eliminuje stopy po akné a reguluje mazotok. Složení s komplexem tří kyselin a zklidňujícím niacinamidem intenzivně pečuje o problematickou pokožku, stahuje póry a navrací jí zdravý vzhled. Kyselina salicylová s protizánětlivým účinkem čistí pleť a snižuje tvorbu kožního mazu. Složení s LHA intenzivně vyhlazuje povrch pleti a působí proti jejímu diskomfortu. Kyselina glykolová pomáhá při obnově buněk. V průběhu noci hydratuje pleť, zjemňuje ji a při dlouhodobém používání i viditelně zmatňuje. 

Hydratovaná pleť bez pupínků

Sérum zmírňuje vznik pupínků až o 45 %*, černé tečky až o 21 %* a stopy po akné až o 49 %*. Zanechává svěží, přirozeně vlhkou a zářivou pokožku. Přípravek se rychle vstřebává, nelepí a nezanechává mastné stopy. Nekomedogenní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • bojuje proti nedokonalostem
  • redukuje stopy po akné
  • reguluje tvorbu kožního mazu
  • intenzivně hydratuje
  • zanechává čistou a zářivou pleť

Použití

Před použitím protřepejte. Večer aplikujte na celý obličej.


Upozornění

Vyhněte se okolí očí. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte dostatečným množství vody. Tento přípravek může způsobovat větší citlivost pleti na slunce. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF ≥ 15). Jde o aktivní přípravek, v případě diskomfortu oddalte jednotlivé aplikace. Parfemace přípravku souvisí s jeho účinností. Po nanesení rychle mizí.

*Klinická studie, 51 subjektů, 4 týdny používání. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.