Doplněk stravy

Pharma Activ Vitamin C + Šípky Vitamin D3 + Zinek ACTIV 60 tablet

Pharma Activ Vitamin C + Šípky Vitamin D3 + Zinek ACTIV obsahuje vitaminy C, D3 a zinek doplněné citrusovými bioflavonoidy a extraktem ze šípků. Na podporu imunitního systému.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Pharma Activ v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Pharma Activ Vitamin C + Šípky Vitamin D3 + Zinek ACTIV 60 tablet

50136587

Úvod

Zdravá imunita. Pharma Activ Vitamin C + Šípky Vitamin D3 + Zinek ACTIV je doplněk stravy s obsahem vitaminů C, D3 a zinku, které jsou důležité pro správné fungování našeho imunitního systému. Přípravek je obohacen o citrusové bioflavonoidy a extrakt ze šípků.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin C je nezbytný pro správně fungující imunitní systém, pomáhá při únavě a vyčerpání, je důležitý pro tvorbu kolagenu a napomáhá správnému energetickému metabolismu
  • vitamin C a zinek chrání buňky před oxidativním stresem
  • vitamin D3 a zinek přispívají ke správné funkci imunitního systému
  • zinek napomáhá ke zdravým vlasům, nehtům a pokožce, spolu s vitaminem D3 přispívá k normálnímu stavu kostí
  • šípek přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje normální funkci dýchacího systému

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně.


Složení

Kyselina L-askorbová (vitamin C) 600 mg (750 % RHP), Citrus aurantium (hesperidin 60 %) 17 mg, Rosa canina (růže šípková) šípkový extrakt z plodů 5:1 12,5 mg, bisglycinát zinečnatý (zinek) 7,5 mg (75 % RHP), cholecalcirerol (vitamin D3) 0,025 mg (500 % RHP) 1000I.U. v jedné tabletě. RHP ……. referenční hodnota příjmu.

Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), kyselina L-askorbová (Vitamin C), Citrus aurantium (pomerančovník hořký) (Hesperidin 60%), Rosa canina (Růže šípková) šípkový extrakt z plodů, bisglycinát zinečnatý (zinek), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý), cholecalciferol (Vitamin D3).


Upozornění

Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.