Kosmetika

Revolution Skincare Get Ready With Me sada na pleť 3 ks

Revolution Skincare Get Ready With Me sada na pleť v sobě ukrývá tři pomocníky péče o pleť – masku na rty, hydrogelové polštářky na oči a růženínový roller.

959
Doprava zdarma

O produktu: Revolution Skincare Get Ready With Me sada na pleť 3 ks

50136689

Úvod

Hýčkejte svou pleť pomocí výživných přípravků kolekce Get Ready With Me od Revolution Skincare. Tato sada obsahuje hned tři!

Obsah sady

  • Revolution Skincare Berry Nourishing Lip Sleeping Mask – ovocná maska na rty s výživným složením ze směsi bambuckého másla, ricinového oleje a kyseliny hyaluronové intenzivně hydratuje vyprahlé rty během spánku.
  • Revolution Skincare Rose Quartz Roller – pleťový roller, který masíruje pokožku a zlepšuje vstřebávání séra nebo hydratačních masek. Roller je vyroben z růženínu, který přispívá ke zklidnění pleti.
  • Revolution Skincare Gold Eye Hydrogel Hydrating Eye Patches – hydratační polštářky na oční okolí hravě zatočí s unaveným nebo oteklým očním okolím. Blahodárné ingredience v podobě veganského kolagenu, koloidního zlata a hydratačního komplexu s glycerinem, alantoinem, extraktem z řas a kyselinou hyaluronovou se můžete těšit na vyživené, hydratované a zklidněné oční okolí

Výsledek

  • výživa a hydratace rtů a očního okolí
  • intenzivní pleťová péče
  • veganské složení

Upozornění

Upozornění: V případě podráždění přestaňte používat. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.