Elektronika

Braun Silk-expert PRO PL3133 IPL epilátor

Značka: BRAUN

Epilátor Braun Silk-expert PRO PL3133 využívá pokročilou technologii IPL a zajistí vám v pohodlí domova hladkou pokožku až na 3 měsíce, s viditelným omezením růstu chloupků za pouhé 3 měsíce.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

6 959
Ušetříte 15%

Původní cena:  8 190 Kč  ·  sleva 1 231 Kč

Nejnižší cena před slevou: 8190 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Braun Silk-expert PRO PL3133 IPL epilátor

50136839

Úvod

Toužíte po neodolatelné pokožce bez chloupků, která vydrží hladká měsíce, nikoli dny? Přesně pro vás je tu Braun Silk-expert PRO 3! Tento epilátor využívá pokročilou technologii IPL a zajistí vám v pohodlí domova hladkou pokožku až na 3 měsíce, s viditelným omezením růstu chloupků za pouhé 3 měsíce (je-li přístroj používán podle doporučeného režimu-v jednotlivých případech se výsledky mohou lišit). Silk-expert PRO 3 je přesný a důkladný na všech částech těla. Dodává se se speciálním nástavcem, který umožňuje ošetřovat i malé a obtížně přístupné oblasti. Životnost přístroje je cca 300 000 záblesků, které se rovnají 16 letům ošetření celého těla (nejedná se o záruku na životnost přístroje). To vše bez nutnosti výměny lampy.

Braun Silk-expert PRO PL3133 IPL epilátor4

Pro koho je IPL epilátor vhodný?

Braun IPL je vhodný pro širokou škálu odstínů pokožky od světlé až po středně tmavou a barvu chloupků přirozeně světlou až tmavě hnědou nebo černou. Přístroj IPL je nejméně vhodný pro odstraňování velmi světlých, zrzavých, šedých či bílých chloupků, které obsahují méně melaninu pohlcujícího světlo. Senzor Skin Pro (SensoAdapt™) automaticky optimalizuje intenzitu záblesků podle odstínu pokožky, a zajišťuje tak rovnováhu mezi rychlostí odstraňování chloupků a šetrnou ochranou pokožky. Díky této funkci je ideální také pro začínající uživatele. Režim pro citlivou pleť zajišťuje vaší pokožce pohodlí a díky až 100 zábleskům za minutu přístroj při klouzavém pohybu po pokožce zanechává méně neošetřených míst.

Hlavní vlastnosti:

  • dlouhodobé omezení růstu viditelných chloupků za pouhé 3 měsíce (je-li přístroj používán podle doporučeného režimu)
  • rychlý, přesný a šetrný k pokožce
  • Senzor Skin Pro (SensoAdapt™) optimalizuje výkon pro každou část těla
  • automaticky a kontinuálně se přizpůsobuje odstínu vaší pokožky
  • až 100 záblesků za minutu
  • šetrný k pokožce díky režimu pro citlivou pleť, který snižuje intenzitu světla v choulostivých oblastech, jako jsou obličej, podpaží nebo bikini oblast
  • standardní, přesná a široká hlavice pro péči od hlavy až k patě


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.