Ostatní příkrmy

Hipp BIO Kaše na dobrou noc s keksy a jablky 190 g

Značka: HIPP

Hipp BIO Kaše na dobrou noc s keksy a jablky je mléčná kaše, která je ideální jako večeře nebo vydatná svačina pro děti od ukončeného 4. - 6. měsíce (dle doporučení pediatra).

55

Cena za 100 g: 28,95 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hipp BIO Kaše na dobrou noc s keksy a jablky 190 g

50136902

Úvod

Hipp BIO Kaše na dobrou noc s keksy a jablky obsahuje ovoce nejvyšší možné BIO kvality. Obsažené ovoce je dokonale vyzrálé, aby bylo sladké a šťavnaté. Díky šetrnému zpracování si zachovává všechny živiny a vitaminy. Hipp mléčná kaše na dobrou noc obsahuje vápník pro pevné kosti a zuby, a také vitamín B1, který je důležitý pro dobré využití energie a pro nervový systém. Neobsahuje přidaný cukr (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry). Je vynikající teplá i studená. Dopřejte svému děťátku to nejlepší!

Hlavní vlastnosti:

  • mléčná kaše pro malé děti od ukončeného 4. - 6. měsíce
  • s vápníkem pro silné kosti a zuby
  • vitamin B1 podporuje správnou funkci metabolického a nervového systému
  • bez přídavku cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • bez přídavku aromat, barviv a konzervačních látek (dle zákona)
  • skvělá teplá i studená
  • vynikající večeře

Složení

Mléčná složka (MLÉKO* 35 %, voda, řepkový olej*), jablečná šťáva*nízké kyselosti* z koncentrátu, voda, keksy* 7 % (PŠENICNÁ mouka*, sušená MLÉČNÁ SYROVÁTKA*, MÁSLO*, PŠENIČNÝ škrob*), jablka* 5 %, rýžový škrob*, celozrnné obilné vločky* 1 % (PŠENICE*, PŠENICE ŠPALDA*, OVES*), uhličitan vápenatý, vitamín B1 (thiamin mononitrát), vitamín A (retinyl acetát), vitamín D (cholekalciferol).
*z ekologického zemědělství


Použití

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.