Ostatní příkrmy

FruchtBar BIO Křupky Želvy - Kukuřice, mango a banán 30 g

Značka: FRUCHTBAR

Kukuřičné křupky ve tvaru želviček FruchtBar jsou vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce. Bez přidaného cukru a lepku, v BIO kvalitě.

45

Cena za 100 g: 150,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: FruchtBar BIO Křupky Želvy - Kukuřice, mango a banán 30 g

50137122

Úvod

Křupky miluje snad každé dítě! Nabídněte svému malému strávníkovi kukuřičné křupky FruchtBar, které mu nejen zachutnají, ale díky zajímavému tvaru želvičky také rozvinou jeho jemnou motoriku a podpoří zdravý vývoj. Perfektní rychlá svačinka nejen na výlety nebo cesty autem skvěle padne do malé dětské ručičky. Okouzlí také na každé dětské oslavě. Křupky jsou vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce, jsou bez přidaného cukru a bez lepku

Záruka kvality a skvělé chuti pro malé i větší děti

FruchtBar je oblíbená německá značka, která si zakládá na kvalitě a rozmanitosti dětské výživy. Hravou a chutnou formou učí děti jíst zeleninu a ovoce. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí i výrobky pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Můžete tak i starším dětem nabídnout skvělé svačinky v baby kvalitě, které ale plně uspokojí jejich mlsné jazýčky.

Hlavní vlastnosti:

  • kukuřično-ovocné křupky ve tvaru želviček
  • pro děti od 1 roku
  • BIO kvalita
  • bez přidaného cukru
  • bezlepkové

Složení

Kukuřičná krupice 75 %, slunečnicový olej 15 %, mango v prášku 5 %, banán v prášku 5 %.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.