Ostatní příkrmy

Plasmon Kapsička bezlepková ovocná Jablko/borůvka 6m+ 100 g

Značka: PLASMON

Zdravá a chutná svačinka Plasmon Kapsička bezlepková ovocná je vyrobená z italského ovoce nejvyšší kvality, a je vhodná pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Plasmon Kapsička bezlepková ovocná Jablko/borůvka 6m+ 100 g

50136861

Úvod

Hledáte zdravou a chutnou svačinku pro vaše děťátko? Vyberte mu příkrm, u kterého přesně víte, co obsahuje. Plasmon Kapsička Jablko/borůvka je vyrobena pouze z pečlivě vybraného italského ovoce, které je sbíráno za přísných podmínek dle kvality Oasi nella Crescita, vždy v pravý okamžik zralosti. V této kapsičce nenajdete žádné konzervanty ani barviva, a proto je vhodná pro vaše miminko od ukončeného 6. měsíce věku. Obsahuje pouze přírodní ovocné cukry a je zdrojem vitaminu C. Kapsičky Plasmon jsou dostupné v mnoha variantách, a proto jsou pro vaše miminko ideálním společníkem při objevování nových ovocných chutí. Praktické balení je navíc vhodné na cesty, znovuuzavíratelnou kapsičku můžete mít stále při ruce, když vašeho jedlíka přepadne hlad. Navíc je obal je vyroben výhradně z polypropylenu, který je plně recyklovatelný.

Hlavní vlastnosti:

  • 100% ovocný příkrm
  • pro děti od ukončeného 6. měsíce věku
  • praktické balení vhodné i na cesty
  • neobsahuje konzervanty ani barviva
  • obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry

Špičková kvalita a chuť je prioritou značky Plasmon

Produkty značky Plasmon jsou vyrobené v Itálii podle jedinečných receptur s ověřitelným původem každé suroviny dle standardu Oasi nella Crescita®. Všichni pěstitelé a dodavatelé mají předepsaná přísná pravidla šlechtění a pěstování, která jsou pravidelně kontrolována. V produktech Plasmon tak naleznete jen ty nejkvalitnější suroviny. Plasmon dbá na to, aby výživa vašeho miminka byla především zdravá a vyvážená, ale také dostatečně pestrá. Proto u produktů naleznete mnoho variant a příchutí, které vašemu malému labužníkovi představí celou řadu nových chutí a textur. Vše navíc bez přidaných konzervantů a umělých barviv. Značka Plasmon má za sebou více jak 120 let zkušeností s kojeneckou výživou a zakládá si především na prvotřídní kvalitě a skvělé chuti, aby dokonale uspokojila všechny nutriční potřeby vašich malých jedlíků. 


Složení

Ovoce (99,9 %) (jablko 87,9 %, borůvka 12 %), vitamin C, koncentrovaná citronová šťáva.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.