Doplněk stravy

Venira Krásná prsa 90 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Krásná prsa je doplněk stravy s obsahem extraktů 5 pečlivě vybraných blahodárných bylin ve spojení s hydrolyzovaným kolagenem, který napomáhá k pevnosti, pružnosti a elasticitě pokožky prsou a dekoltu.

745

Cena za 1 kus: 8,28 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Venira Krásná prsa 90 kapslí

50136454

Úvod

Venira Krásná prsa je doplněk stravy s obsahem extraktů 5 pečlivě vybraných blahodárných bylin ve spojení s hydrolyzovaným kolagenem. Pískavice, andělika a smldinec podporují vyrovnanou hladinu hormonů. Kolagen napomáhá k pevnosti, pružnosti a elasticitě pokožky prsou a dekoltu.

Komplex 5 bylin a hydrolyzovaného kolagenu

  • Pískavice řecké seno (Trigonella foenum) podporuje normální hladinu glukózy a cholesterolu v krvi, příznivě ovlivňuje průběh menstruace a napomáhá udržet normální funkci imunitního systému
  • Andělika čínská (Angelica sinensi) funguje jako antioxidant, podporuje celkové osvěžení těla. Pozitivně také ovlivňuje činnost urogenitálního systému žen.
  • Smldinec chlupatý (Dioscorea villosa) nabízí větší komfort při menopauze
  • Serenoa plazivá (Saw palmetto) podporuje normální funkce reprodukčního systému
  • Fenykl obecný (Foeniculum vulgare) napomáhá udržet (před)menstruační komfort, normální trávení a vylučování. Podporuje imunitní systém, funguje jako antioxidant a napomáhá pročištění těla
  • Hydrolyzovaný kolagen tvoří základ pojivových tkání, který podporuje zejména pevnost, pružnost a elasticitu pokožky

obr


Dávkování

Užívejte pravidelně 2 kapsle denně. Ideálně 1x ráno před jídlem, 1x večer před jídlem.


Složení

2 kapsle (doporučená denní dávka) obsahují: Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum) extrakt ze semene 8:1 (50 % saponinů) 200 mg, Andělika čínská (Angelica sinensis) extrakt z kořene 10:1 200 mg, Smldinec čínský (Dioscorea villosa) extrakt z kořene 20 % diosgeninu 150 mg, Fenykl obecný (Foeniculum vulgare) extrakt ze semene 10:1 120 mg, Kolagen hydrolyzovaný 100 mg.


Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě, mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.