Doplněk stravy

Venira Omega 3 80 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Omega 3 je přírodní doplněk stravy obsahující prvotřídní rybí olej bohatý na EPA a DHA kyseliny.

309

Cena za 1 kus: 3,86 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Venira Omega 3 80 kapslí

50136457

Úvod

Venira Omega 3 je přírodní doplněk stravy obsahující prvotřídní rybí olej bohatý na EPA a DHA kyseliny. Omega 3 jsou polynenasycené mastné kyseliny bohaté na kyselinu dokosahexaenovou (DHA) a eikosapentaenovou (EPA). Ty jsou pro naše tělo velmi důležité, jelikož jsou součástí buněčných membrán. Zároveň jsou bohaté na vitamín A, D a E. Ve své vyvážené kombinaci přispívají k udržení normální činnosti mozku i srdce a k udržení normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně).

Hlavní vlastnosti:

  • rybí olej v příjemné formě tobolek
  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně)
  • DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku a normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)

Dávkování

Užívejte 2-3 tobolky denně. Zapít tekutinou.


Složení

1 kapsle obsahuje: olej rybí Omega 1000 mg (z toho EPA - kyselina eikosapentaénová 180 mg, DHA (kyselina dokosahexaenová 120 mg). Kapsle obsahuje želatinu, zvlhčující látku glycerol a čištěnou vodu.


Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.