Kosmetika

BIODERMA Sébium H2O micelární voda 500 ml 1+1 Festival

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sébium
5.0

Festival micelárních vod BIODERMA je tady! Využijte nabídky zvýhodněného dvojbalení micelárních vod. Sébium H2O micelární voda šetrně čistí pleť a reguluje mazotok.

*Sleva 200 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
*Sleva 150 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA Sébium v minimální hodnotě 490 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA Sensibio v minimální hodnotě 490 Kč získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Sébium H2O micelární voda 500 ml 1+1 Festival

50127884

Úvod

BIODERMA Sébium H2O micelární voda čistí pleť do hloubky, zbavuje ji nečistot a přebytečného mazu bez vysoušení. Obsahuje komplex aktivních látek, které šetrně odličují a respektují speciální potřeby mastné a aknózní pleti. Patentovaný komplex Fluidactiv™ reguluje a normalizuje tvorbu mazu, díky čemuž zanechává pokožku čistou a projasněnou. Voda stahuje póry a navrací pleti matný a svěží vzhled. Nekomedogenní složení, ideální na smíšenou a mastnou pleť. Nedráždí oči. Jemně parfémovaná.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odličuje bez vysušování
  • reguluje tvorbu kožního mazu*
  • dodává pleti svěžest a jas
  • nekomedogenní složení
  • bez nutnosti oplachování

* OKAMŽITÉ VÝSLEDKY:

Odstraňuje 99 % make-upu.
Odstraňuje 99 % znečišťujících částic.
Odstraňuje 78 % těžkých kovů.
95 % uživatelů potvrdilo perfektně vyčištěnou pleť.


Složení

Glukonát zinku – regeneruje a zklidňuje mastnou pleť se sklony k nedokonalostem.


Použití

Naneste vodu na vatový tamponek a krouživými pohyby masírujte pokožku. Ráno i večer očistěte/odličte obličej včetně očních partií, krku a dekoltu. Nemusíte oplachovat. Kombinujte s dalšími produkty Sébium H2O.

* Hodnocení účinnosti odličovače na 10 subjektech, jedna aplikace. Klinické hodnocení čisticího účinku proti částicím modelujícím znečištění ovzduší na 11 subjektech, jedna aplikace. Hodnocení čisticího účinku proti pěti těžkým kovům oproti konkurenci na 20 dobrovolnících. Testováno na 20 dobrovolnících ve věku 19 až 46 let se smíšenou nebo mastnou pletí, 7 dní.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.