Kosmetika

BIODERMA Sensibio H2O micelární voda 250 ml 1+1 Festival

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sensibio
5.0

Festival micelárních vod BIODERMA je tady! Využijte nabídky výhodného dvojbalení. BIODERMA Sensibio H2O šetrně čistí neutralizuje podráždění a poskytuje komfort citlivé pleti.

*Sleva 200 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Sensibio H2O micelární voda 250 ml 1+1 Festival

50116300

Úvod

Čisticí micelární voda Sensibio H2O obsahuje komplex aktivních látek, které dokonale odstraňují nečistoty a make-up. Řada Sensibio respektuje speciální potřeby citlivé pleti a poskytuje jí komfort. Neutralizuje podráždění, zklidňuje a zabraňuje pnutí a napětí. Dokonale odlíčí i voděodolný make-up a díky okurkovému extraktu osvěží a rozjasní unavenou pleť. Nenarušuje přirozené fyziologické pH~5 pokožky a s jemnými mycími složkami je maximálně šetrná k citlivé pleti. Neobsahuje parfém. Dermatologicky testovaná.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně čistí a osvěžuje
  • nevysušuje
  • zachovává přirozené pH pokožky
  • bez nutnosti oplachování
  • velmi dobrá snášenlivost 

Použití

Naneste vodu na vatový tamponek a krouživými pohyby masírujte pokožku. Ráno i večer očistěte/odličte obličej včetně očních partií, krku a dekoltu. Nemusíte oplachovat. Kombinujte s dalšími produkty Sensibio H2O.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.