Kosmetika

BIODERMA Hydrabio H2O micelární voda 250 ml 1+1 Festival

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Hydrabio

Festival micelárních vod BIODERMA je tady! Využijte nabídky zvýhodněného dvojbalení micelárních vod. BIODERMA Hydrabio H20 šetrně odličuje a zanechává hydratovanou pokožku.

*Sleva 200 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Hydrabio H2O micelární voda 250 ml 1+1 Festival

50136229

Úvod

Čisticí micelární voda Hydrabio H2O obsahuje komplex aktivních látek, které šetrně odličují make-up a jiné nečistoty. Voda dlouhodobě zvlhčuje a zvláčňuje dehydratovanou pokožku. Díky patentu Aquagenium™ uzamyká vlhkost v pokožce a zabraňuje jejímu vysušování. Voda navíc obsahuje osvěžující okurkový extrakt, který krásně zklidní a osvěží. Zmírňuje podráždění, podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti a projasňuje. Nekomedogenní složení. Vhodné pro velmi suchou pokožku.

Hlavní vlastnosti: 

  • šetrně odstraňuje nečistoty a make-up z pleti
  • hydratuje a zklidňuje
  • zanechává hebkou a rozzářenou pleť
  • nekomedogenní 
  • bez nutnosti oplachování

DLOUHODOBÉ VÝSLEDKY:
Hydratuje, až o 25 % lépe hydratovaná pleť po 8 hodinách.*


Použití

Naneste vodu na vatový tamponek a krouživými pohyby masírujte pokožku. Ráno i večer očistěte/odličte obličej včetně očních partií, krku a dekoltu. Nemusíte oplachovat. Kombinujte s dalšími produkty Hydrabio H2O.

*Uživatelský test na 20 dobrovolnících ve věku od 19 do 45 let se smíšenou až velmi suchou pletí. Testováno po dobu 7 dnů.
Studie s 33 dobrovolníky ve věku od 18 do 67 let se suchou pokožkou. Uživatelský test na 20 dobrovolnících ve věku od 22 do 46 let se suchou a/nebo dehydratovanou pletí, po dobu 7 dnů. Studie s 10 dobrovolníky ve věku od 25 do 63 let se suchou až lehce hydratovanou pletí, po dobu 8 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.