Kosmetika

APIVITA hydratační denní pleťový olej 15 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Beessential Oils

Hydratační denní pleťový olej APIVITA Beessential Oils s propolisem a esenciálními oleji z citrusů dodá pokožce vláhu a rozzáří její přirozenou krásu!

750
Ušetříte 29%

Původní cena:  1 050 Kč  ·  sleva 300 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1050 Kč

Doprava zdarma

O produktu: APIVITA hydratační denní pleťový olej 15 ml

50135818

Úvod

Hydratační denní pleťový olej APIVITA Beessential Oils s propolisem a esenciálními oleji z citrusů rozzáří přirozenou krásu vaší pleti! Jeho zcela přírodní složení obsahuje také squalan, meruňkový, mandlový a jojobový olej a olej ze semínek vinné révy. Stačí tři kapky a tento lehký elixír dodá pokožce vydatnou hydrataci a zároveň ji připraví na následnou péči. Propolisový extrakt podporuje obranu pleti před agresivními vlivy vnějšího prostředí. Vonné silice z pomeranče, grapefruitu, mandarinky a citrónu vaši pleť provoní, rozjasní a vzpruží.

Výsledek

  • hloubkově hydratuje pleť
  • posiluje ochrannou kožní bariéru
  • nabízí osvěžující vzpruhu pro pokožku i smysly


Složení

  • 100% přírodní složení
  • propolisový extrakt s antimikrobiálními účinky
  • slunečnicový olej, squalan
  • meruňkový olej, olej ze semínek vinné révy
  • mandlový a jojobový olej, olivový olej
  • vonné silicecitrónu, pomeranče, mandarinky a grapefruitu
  • esenciální olej z levandule

APIVITA Beessential Oils hydratační denní pleťový olej 15 mlxc


Použití

3 kapky oleje zahřejte v dlani a vmasírujte do pleti. Pokud používáte pleťové sérum, pleťový olej použijte až po séru jako druhý krok před nanesením denního krému. Vyhněte se oblasti očí. Není vhodné v těhotenství a při kojení. Pro vnější použití.


O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vytváří v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.

Med je nektarem bohů

Včely jsou alchymisté přírody – jejich organizovaná společenství, která se řídí vyšším obecným dobrem, vytváří produkty s nejúčinnějšími ochrannými, hojivými a omlazujícími vlastnostmi. Med je však vyživující ambrozií nejen pro včelí společenství. I pro nás má neocenitelné nutriční benefity, je také přirozeným spojencem pokožky, a díky hydratačním a změkčujícím vlastnostem pomáhá obnovit její komfort.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.