Doplněk stravy

MOVit Energy Maca 600 mg + Ženšen 100 mg PREMIUM 120 kapslí

MOVit Energy Maca 600 mg + Ženšen 100 mg PREMIUM obsahuje řeřichu peruánskou a eleutherokok, které podporují fyzické zdraví a vytrvalost i duševní pohodu.

NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet Při nákupu doplňků stravy značky MOVit Energy v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 21. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: MOVit Energy Maca 600 mg + Ženšen 100 mg PREMIUM 120 kapslí

50136589

Úvod

Přípravek s extrakty z rostlin, které podporují fyzické zdraví i duševní pohodu. MOVit Energy Maca 600 mg + Ženšen 100 mg PREMIUM obsahuje řeřichu peruánskou – macu a sibiřský ženšen, zvaný eleutherokok. Maca podporuje vitalitu a plodnost, je zdrojem fytoestrogenu a má příznivý vliv na hormonální systém. Sibiřský ženšen působí jako adaptogen, to znamená, že pomáhá organizmu vyrovnat se zátěží a stresem, a udržet duševní rovnováhu. Podporuje kognitivní výkonnost.

Maca

  • podporuje vytrvalost a vitalitu, pomáhá udržet duševní zdraví
  • jako zdroj fytoestrogenu podporuje hormonální systém
  • podporuje plodnost a sexualitu

Sibiřský ženšen

  • působí jako adaptogen
  • podporuje kognitivní a duševní výkonnost
  • podporuje imunitu a fyzické zdraví
  • má příznivý vliv na krevní oběh i normální hladinu cukru v krvi
  • působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 1-3 kapsle denně, důkladně zapijte.


Složení

Maca peruánská (Lepidium meyenii), sibiřský ženšen (Eleutherococcus senticosus), stearan hořečnatý rostlinného původu – protispékavá látka, HPMC (veganské) kapsle. Aktivní látky v 1 kapsli: Maca peruánská extrakt 10:1 600 mg*, sibiřský ženšen 100 mg*. *RHP (referenční hodnota příjmu) není stanovena.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.