Ostatní příkrmy

Plasmon Křupky bezlepkové zeleninové na cesty Paff mrkev a dýně 12m+ 15 g

Značka: PLASMON

Nesmažené bezlepkové křupky pro děti od ukončeného 12. měsíce. Plasmon Paff jsou vyrobené z prvotřídních surovin, bez přidané soli, cukru, barviv a konzervantů.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Plasmon Křupky bezlepkové zeleninové na cesty Paff mrkev a dýně 12m+ 15 g

50136865

Úvod

Hledáte chutnou svačinku nebo zdravé mlsání, které vaše děti zároveň zabaví? Vyzkoušejte nesmažené křupky Plasmon Paff! Díky prvotřídním ingrediencím s dohledatelným původem a velmi přísnou a pečlivou kontrolou kvality jsou ideálním pomocníkem při objevování nových chutí a textur vaším batoletem. Učí vaše děťátko jemné motorice, rozvoji kousání a polykání. Navíc neobsahují lepek, přidanou sůl, barviva ani konzervanty. Praktické malé balení je vhodné jak na doma, tak i na cesty. Křupky jsou vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce věku.

Hlavní vlastnosti:

  • nesmažené křupky pro děti od 1 roku
  • bez lepku, bez přidané soli, barviv a konzervantů
  • skvěle padnou do malé dětské ručičky
  • zdravé mlsání se zárukou kvality
  • rozvíjí jemnou motoriku dítěte

Špičková kvalita a chuť je prioritou značky Plasmon

Produkty značky Plasmon jsou vyrobené v Itálii podle jedinečných receptur s ověřitelným původem každé suroviny dle standardu Oasi nella Crescita®. Všichni pěstitelé a dodavatelé mají předepsaná přísná pravidla šlechtění a pěstování, která jsou pravidelně kontrolována. V produktech Plasmon tak naleznete jen ty nejkvalitnější suroviny. Plasmon dbá na to, aby výživa vašeho miminka byla především zdravá a vyvážená, ale také dostatečně pestrá. Proto u produktů naleznete mnoho variant a příchutí, které vašemu malému labužníkovi představí celou řadu nových chutí a textur. Vše navíc bez přidaných konzervantů a umělých barviv. Značka Plasmon má za sebou více jak 120 let zkušeností s kojeneckou výživou a zakládá si především na prvotřídní kvalitě a skvělé chuti, aby dokonale uspokojila všechny nutriční potřeby vašich malých jedlíků. 


Složení

Kukuřičná mouka (74 %), slunečnicový olej, mrkvový prášek (7 %) (mrkev (60 %), rýžová mouka), dýňový prášek (7 %), thiamin.


Upozornění

Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah zdrojů tepla. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě, aby potraviny zůstaly čerstvé.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.