Kosmetika

Vitality’s Care & Style Volume Up set

Produktová řada: Care & Style Volume

Vitality’s Care and Style Volume Up set v sobě ukrývá šampon, kondicionér a stylingový sprej na hydrataci, výživu, snadnější rozčesávání a zvětšení objemu vlasů.

Sleva 20 % při nákupu 2 ks Při nákupu minimálně 2 ks označených produktů značky Vitality’s získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 099
Doprava zdarma

O produktu: Vitality’s Care & Style Volume Up set

50136701

Úvod

Volají vaše vlasy po hydrataci a větším objemu? Dopřejte jim důkladnou péči v podobě Vitality’s Care & Style Volume Up set, který obsahuje hned tři vlasové přípravky na zvětšení objemu a usnadnění rozčesávání. Šamon, kondicionér a stylingový sprej obsahují botanický komplex V.itality’s E.xclusive G.reen s hydratačními, antioxidačními, zjemňujícími a rekonstrukčními vlastnostmi. To vše doplňuje omamná květinovo-ovocná vůně, jež na vlasech dlouho vydrží.

Obsah sady

  • Šampon – šetrně myje vlasy a pokožku hlavy. Krémová textura vyvolává pocit lehkosti a hebkosti vlasů na dotek.
  • Kondicionér – hydratuje a zjemňuje vlasy a usnadňuje jejich rozčesávání. Vlasy jsou po použití lehké a lesklé.
  • Stylingový sprej – usnadňuje vytvoření většího objemu vlasů. Speciální suchá formule vytvoří slabý závoj bez navlhčení vlasů, a tak si můžete dopřát větší objem vlasů každý den.

V.itality’s E.xclusive G.reen – botanický komplex pro hydrataci, zjemnění a objem

Blahodárné ingredience v podobě organicky pěstované echinacey, rýže a lískového oříšku z Piemontu se získávají pomocí speciální extrakční metody, která zachytí aktivní složky v koncentrované podobě, aniž by muselo dojít k použití chemických rozpouštědel.

Vitality’s – kosmetika s respektem k životnímu prostředí

Vitality’s recykluje nepoužívané části rostlin, ovoce a obilnin, které se zpracovávají lokálními společnostmi. Mix aktivních získaných složek je 100% přírodní a získaný z potravinářského průmyslu. Také obaly přípravků jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Výsledek

  • hebké, jemné a vyživené vlasy
  • zvětšení objemu vlasů
  • snadnější rozčesávání

Použití

Šampon: Naneste do vlhkých vlasů a na pokožku a promasírujte. Napěňte a opláchněte. Je-li nutno, postup zopakujte.
Kondicionér: Naneste do umytých, lehce prosušených vlasů do délek a konců . Nechejte působit 3 až 5 minut. Pročesejte a opláchněte.
Stylingový sprej: Před použitím protřepejte. Nasříkejte na celé vlasy ze vzdálenosti 30 cm.

Tip na doma: Vlasy pročechrejte rukama, pracujte zdola nahoru. Nastříkejte Volume Up na celé vlasy s hlavou otočenou dolů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.