Kosmetika

Vitality’s Care & Style Volume Up lak 250 ml

Produktová řada: Care & Style Volume

Vitality’s Care & Style Volume Up lak na vlasy vám pomůže dosáhnout většího objemu a perfektně zafixuje účes, aniž by došlo ke slepování vlasů.

Sleva 20 % při nákupu 2 ks Při nákupu minimálně 2 ks označených produktů značky Vitality’s získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
429
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vitality’s Care & Style Volume Up lak 250 ml

50136708

Úvod

Zafixujte svůj účes efektivně! Stylingový sprej Vitality’s Care & Style Volume Up vám pomůže vytvořit finální úpravu a zvětšit objem vlasů. Speciální suchá formule přípravku vytvoří na vlasech slabý závoj, aniž by došlo k navlhčení, a váš účes vám tak vydrží mnohem déle.

V.itality’s E.xclusive G.reen – botanický komplex pro hydrataci, zjemnění a objem

Blahodárné ingredience v podobě organicky pěstované echinacey, rýže a lískového oříšku z Piemontu se získávají pomocí speciální extrakční metody, která zachytí aktivní složky v koncentrované podobě, aniž by muselo dojít k použití chemických rozpouštědel.

Vitality’s – kosmetika s respektem k životnímu prostředí

Vitality’s recykluje nepoužívané části rostlin, ovoce a obilnin, které se zpracovávají lokálními společnostmi. Mix aktivních získaných složek je 100% přírodní a získaný z potravinářského průmyslu. Také obaly přípravků jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Výsledek

  • spolehlivá fixace účesu
  • snadná a pohodlná aplikace
  • pro všechny typy vlasů

Složení

  • V.E.G. Mix - s hydratačními a anti-oxidačními vlastnostmi
  • VOLUME UP TECH - zvětšuje objem a zvyšuje pružnost vlasů

Použití

Před použitím protřepejte. Nastříkejte na celé vlasy ze vzdálenosti 30 cm. Vlasy pročechrejte rukama, pracujte zdola nahoru. Nastříkejte Volume Up na celé vlasy s hlavou otočenou dolů. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.