Kosmetika

être belle Hyaluronic Glacier Mousse maska s kyselinou hyaluronovou 30 g

Značka: ETRE BELLE
Produktová řada: Hyaluronic

être belle Hyaluronic Glacier Mousse maska s kyselinou hyaluronovou hloubkově hydratuje, osvěžuje a zpevňuje kontury obličeje.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: être belle Hyaluronic Glacier Mousse maska s kyselinou hyaluronovou 30 g

50136736

Úvod

Speciální pleťová maska être belle Hyaluronic Glacier Mousse je plná hydratačních a aktivních složek. Najdete v ní vakuově zmražené a vysušené hnědé řasy hroznovice a durvillaea, kyselinu hyaluronovou a rakytník řešetlákový, které smícháním vytvoří průhledný gel před masáží obličeje. Přípravek hloubkově hydratuje, osvěžuje a zpevňuje kontury obličeje.  Lze jej použít jako hydratační masku nebo gel bez obsahu oleje. Díky speciálnímu výrobnímu postupu u masky není nutné použít konzervační látky. Balení vystačí na 20 ošetření

Řada Hyaluronic3 – vzpruha pro dehydrovanou pleť

Kyselina hyaluronová na sebe umí vázat velké množství vody, která je nezbytná pro vyváženou hydrataci a pružnost pokožky. Součástí řady Hyaluronic3 je multiaktivní komplex kyseliny hyaluronové, který reaktivuje zásoby vlhkosti v pleti a přirozeně ji vyplňuje zevnitř. Peptidy tvoří strukturu pleti a tento intenzivně hydratační pěstící účinek přirozeně podporují.

Výsledek

  • hloubkově hydratuje
  • poskytuje pleti pocit svěžesti
  • vypíná pleť a zpevňuje kontury obličeje

Složení

Kyselina hyaluronová, vakuově zmražené a vysušené řasy z rodu Sargassum (hroznovice) a Durvillaea, rakytník řešetlákový.


Použití

Nalijte 25-30 ml vody do misky a opatrně na povrch nasypte Glacier Mousse (3 čajové lžičky = 1,5 g). Nechte pudr usadit na dně misky a po několika vteřinách promíchejte štětcem. Homogenní gel aplikujte pomocí štětce na obličej, krk a dekolt. Pokračujte bioenergetickou masáží. Zbylé množství gelu aplikujte jako masku. Po 15 minutách odstraňte vlhkým vatovým tamponem a naneste vhodný krém.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.