Kosmetika

être belle Hyaluronic Hydra Power 3-step set maska 1 ks

Značka: ETRE BELLE
Produktová řada: Hyaluronic

être belle Hyaluronic Hydra Power 3-step set maska s kyselinou hyaluronovou obsahuje fleecovou masku a sérum a krém pro denní i noční využití.

179
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: être belle Hyaluronic Hydra Power 3-step set maska 1 ks

50136737

Úvod

Tříkrokový pleťový set s kyselinou hyaluronovou, jehož obsahem je fleecová maskahylauronové sérum pro den i noc a hylauronový krém pro den i noc.

être belle Hyaluronic denní a noční krém

Krém s aktivním hyaluronovým komplexem, jenž má trojí účinek, působí v chytrém víceúrovňovém systému a dodává kyselinu hyaluronovou do různých vrstev pokožky. Blahodárný olej z hroznových jadérek, jojobový olej a skvalen jsou plné antioxidantů a dokonale se doplňují. Pleť je po použití opticky vyhlazenější, plnější a vypnutější.

être belle Hyaluronic denní a noční sérum

Dopřejte si lifting bez chirurgického zákroku s pleťovým sérem être belle Hyaluronic. Obsažené omlazující ingredience v podobě vysoce hydratační kyseliny hyaluronové a látky Quicklift se rychle vstřebávají do pokožky, které dodávají mladistvější vzhled. Quicklift v sobě ukrývá neviditelné vypínací matrice, které zpevňují a dlouhodobě vyhlazují pleť.

Řada Hyaluronic3 – vzpruha pro dehydrovanou pleť

Kyselina hyaluronová na sebe umí vázat velké množství vody, která je nezbytná pro vyváženou hydrataci a pružnost pokožky. Součástí řady Hyaluronic3 je multiaktivní komplex kyseliny hyaluronové, který reaktivuje zásoby vlhkosti v pleti a přirozeně ji vyplňuje zevnitř. Peptidy tvoří strukturu pleti a tento intenzivně hydratační pěstící účinek přirozeně podporují.

Výsledek

  • hydratuje a vyhlazuje pleť
  • zpevňuje a redukuje vrásky
  • dlouhodobě omlazuje vzhled

Složení

Kyselina hyaluronová, panthenol, allantoin, výtažek z čajovníku, okurky, heřmánku, sedmikrásky, lilie, bezu, protěže, konvalinky, jasmínu, pelyňku, aloe vera.


Použití

Napřed vyčistěte obličej.

  • Maska: Oddělte perforovanou linkou od séra (krok 2) a krému (krok 3). Otevřete balení podle značky. Masku vyjměte a rozviňte. Položte masku na obličej, vypněte ji a přitlačte. Nechte působit 15-20 minut. Poté masku odejměte a zbytky účinných látek vmasírujte.
  • Sérum: Otevřete balení podle značky a naneste na obličej.
  • Krém: Otevřete balení podle značky a na závěr naneste na obličej krém.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.