Kosmetika

être belle Hyaluronic X-Press oční polštářky 5x2 ks

Značka: ETRE BELLE
Produktová řada: Hyaluronic

être belle Hyaluronic X-Press oční polštářky s kyselinou hyaluronovou a mořským kolagenem dodávají pokožce kolem očí pružnost a vyhlazený vzhled.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: être belle Hyaluronic X-Press oční polštářky 5x2 ks

50136739

Úvod

Působí vaše oční partie unaveně a povoleně? Darujte jim être belle Hyaluronic X-Press oční polštářky s kyselinou hyaluronovou a mořským kolagenem. Během chvíle vyplní vrásky a linky a vaše oči dostanou mladistvý vzhled. Oční polštářky mají homogenní vrstvu s obsahem hyaluronu a kolagenu, a tak mohou dobře držet na pokožce.

Řada Hyaluronic3 – vzpruha pro dehydrovanou pleť

Kyselina hyaluronová na sebe umí vázat velké množství vody, která je nezbytná pro vyváženou hydrataci a pružnost pokožky. Součástí řady Hyaluronic3 je multiaktivní komplex kyseliny hyaluronové, který reaktivuje zásoby vlhkosti v pleti a přirozeně ji vyplňuje zevnitř. Peptidy tvoří strukturu pleti a tento intenzivně hydratační pěstící účinek přirozeně podporují.

Výsledek

  • zpevňují a vyhlazují oční partie
  • samodržící provedení
  • redukují vrásky a hloubkově hydratují

Použití

Po vyčištění a tonizaci obličeje naneste polštářky na oční partie (úzkou stranou směrem k nosu). Po nanesení lehce na polštářky zatlačte a nechte působit 15-30 minut. Polštářky samy drží. Po ukončení doby působení a pro posílení požadovaného vypínacího účinku naneste nakonec oční krém hyaluronic3. Nejlepších výsledků dosáhnete používáním polštářků dvakrát až třikrát týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.