Kosmetika

être belle Hyaluronic slupovací maska 75 ml

Značka: ETRE BELLE
Produktová řada: Hyaluronic

être belle Hyaluronic slupovací maska přináší celou řadu anti-aging benefitů. Hloubkově hydratuje pleť, zpevňuje kontury a vyhlazuje vrásky a drobné linky.

699
Doprava zdarma

O produktu: être belle Hyaluronic slupovací maska 75 ml

50136741

Úvod

Hydratační slupovací maska être belle Hyaluronic přináší celou řadu benefitů pro jemnou pleť. Její součástí je blahodárný Aquarich, který poskytuje pleti 24hodinovou intenzivní hydrataci. Kyselina hyaluronová a hedvábí optimalizují hydratační schopnost pleti a vyhlazují vrásky. Další obsaženou složkou je řasa ruducha, která podporuje zpevnění a vypnutí kontur. Po použití  získáte pevnější pleť a podpoříte svůj mladistvý vzhled.

Řada Hyaluronic3 – vzpruha pro dehydrovanou pleť

Kyselina hyaluronová na sebe umí vázat velké množství vody, která je nezbytná pro vyváženou hydrataci a pružnost pokožky. Součástí řady Hyaluronic3 je multiaktivní komplex kyseliny hyaluronové, který reaktivuje zásoby vlhkosti v pleti a přirozeně ji vyplňuje zevnitř. Peptidy tvoří strukturu pleti a tento intenzivně hydratační pěstící účinek přirozeně podporují.

Výsledek

  • poskytuje pleti extra porci hydratace
  • zjemňuje a vyrovnává tón pleti
  • vypíná a vyhlazuje vrásky

Složení

Kyselina hyaluronová, Aquarich (výtažek ze semen ovsa hřebílkatého), hedvábí, panthenol.


Použití

Naneste masku v tenké vrstvě na vyčištěnou a zcela suchou pokožku. Vynechejte oblast rtů, úst a očí. Nechte působit 15-20 minut a poté masku pomalu sloupněte ze stran obličeje směrem ke středu. Zbytky odstraňte vlhkým vatovým tamponem. Podle potřeby můžete masku používat až 3x týdně. Ideální je po aplikaci masky nanést hydratační přípravek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.