Kosmetika

Ziaja Arganový olej Sérum na vlasy vyhlazující 50 ml

Značka: ZIAJA
Produktová řada: Arganový olej
5.0

Vyhlazující sérum na vlasy s arganovým olejem Ziaja vyživuje a regeneruje suché a poškozené vlasy. Uhlazuje vlasové vlákno, napomáhá rozčesávání a chrání konečky.

115
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Ziaja Arganový olej Sérum na vlasy vyhlazující 50 ml

50137068

Úvod

Vyhlazující sérum na vlasy s arganovým olejem Ziaja vyživuje a regeneruje suché a poškozené vlasy. Arganový olej se získává ze stromu Argania spinosa známého jako „Strom života“, roste na slunci, je odolný proti suchu, vysokým teplotám a nízké kvalitě půdy. Je lisovaný za studena, obsahuje asi 80 % nenasycených mastných kyselin s převahou nutričně bohaté kyseliny omega-6.

Připravuje vlasy na mechanickou úpravu

Přípravek dodává kadeřím potřebnou výživu, uhlazuje vlasové vlákno a zvyšuje jejich poddajnost. Uzamyká vlhkost ve vlasech a chrání před jejich mechanickým poškozením. Sérum obsahuje i tsubaki olej. Ten je pochází z kamélie japonské a je taktéž lisovaný za studena. Revitalizuje a zabraňuje ztrátě vody. Má lehkou konzistenci a nezatěžuje vlasy, je účinné po první aplikaci.

Hlavní vlastnosti:

  • uhlazuje délky a zvyšuje jejich lesk
  • zanechává měkké a poddajné vlasy
  • usnadňuje rozčesávání
  • chrání konečky před roztřepením
  • nezatěžuje vlasy

Složení

Arganový olej, tsubaki olej.


Použití

Jednu až 2 dávky přípravku rozetřete v dlaních a poté vmasírujte do suchých nebo mokrých vlasů. Nanášejte do délek vlasů, zejména na konečky. Neoplachujte. Doporučujeme použití dalších přípravků s arganovým a tsubaki olejem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.