Kosmetika

BIODERMA Atoderm testovací balíček

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Atoderm

BIODERMA Atoderm testovací balíček obsahuje vzorky přípravků pro velmi suchou až atopickou pokožku a pokožku se sklony k podráždění a ekzému.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Atoderm testovací balíček

50137458

Úvod

Váháte s výběrem kosmetiky, protože vaše pokožka je náročná a vyžaduje speciální péči? BIODERMA Atoderm testovací balíček obsahuje vzorky přípravků pro velmi suchou až atopickou pokožku a pokožku se sklony k ekzému. Mycí a zvláčňující péče o pokožku dlouhodobě zvyšuje její hydrataci a pomáhá předejít vzplanutí atopické dermatitidy. V balíčku najdete SLEVOVÝ KÓD k nákupu full size balení.

Proč vyzkoušet novou rutinu?

Pokožka atopika je suchá, což způsobuje jemné trhlinky. Mnohem rychleji tak do ní pronikají alergeny a jiné dráždivé látky, a mohou vznikat ložiska ekzému a zarudnutí. Aby k tomu nedocházelo je důležité pravidelně pokožku promazávat zvláčňujícími krémy, a pečlivě volit mycí přípravky, které pokožku nevysušují. V případě akutního vzplanutí ekzému je nezbytná konzultace dermatologa, který určuje směr léčby.

Hlavní vlastnosti

  • na suchou až atopickou pokožku se sklony k ekzému
  • dlouhodobě zvyšuje hydrataci pokožky
  • vhodné pro celou rodinu!

BIODERMA Atoderm testovací balíček

  • Atoderm Sprchový olej – výživný a zklidňující mycí olej. Poskytuje pokožce 24hodinovou hydrataci již ve sprše.
  • Atoderm Intensive baume – vysoce zklidňující a obnovující balzám. Okamžitě zklidňuje podráždění pokožky a pocit svědění, intenzivně vyživuje a obnovuje lipidy – předchází vzplanutí ekzému u 76 % osob*.
  • Atoderm Intensive gel-krém – vysoce zklidňující péče se svěží texturou intenzivně hydratuje a obnovuje lipidy. Okamžitě zklidňuje pocit svědění pokožky až na 24 hodin**.
  • Atoderm Intensive eye – každodenní péče 3v1 na podrážděná oční víčka: okamžitě zklidňuje pocit svědění, hydratuje a vyživuje pleť, odstraňuje make-up a nečistoty.

Použití

Atoderm Sprchový olej: Mycí olej vhodný do koupele i do sprchy. Aplikujte na vlhkou pokožku a opláchněte. Atoderm Intensive baume, Atoderm Intensive gel-krém: Používejte 1-2x denně na očištěnou pokožku těla i tváře. Vhodné ke každodennímu použití nebo jako doplňková péče. Atoderm Intensive eye: Používejte 1-2x denně na podrážděná oční víčka. Večer jím může nahradit přípravek k odlíčení očního make-upu. Neoplachujte. Vhodné i v kombinaci s dermokortikoidy. Vhodné i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček.

*Klinická studie, 58 osob, 6 měsíců. **Klinická studie, 31 osob, 28 dní.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.