Kosmetika

Natava Čisticí tuhé mýdlo na obličej Aktivní uhlí 100 g

Značka: NATAVA
5.0

Natava Čisticí tuhé mýdlo na obličej Aktivní uhlí šetrně čistí pleť a pečlivě odstraňuje make-up. Díky obsaženému aktivnímu uhlí absorbuje přebytečnou mastnotu a redukuje ucpávání pórů.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Natava Čisticí tuhé mýdlo na obličej Aktivní uhlí 100 g

50137492

Úvod

Čisticí tuhé mýdlo na obličej s aktivním uhlím Natava šetrně čistí pleť a pečlivě odstraňuje make-up. Díky obsaženému aktivnímu uhlí absorbuje přebytečnou mastnotu a redukuje ucpávání pórů. Mýdlo je vhodné pro citlivou a problematickou pleť a ukrývá v sobě esenciální olej máty peprné a další pečující složky, které podporují regeneraci pokožky. Po vyčištění zůstane vaše pleť jemná, vláčná, bez pocitu nepříjemného pnutí. Čistící tuhé mýdlo na obličej je zabalené s ohledem na přírodu a životní prostředí. Nachází se v recyklovatelném papírovém obalu, který lze používat například při cestování.

Výsledek

  • šetrně čistí pleť a odstraňuje make-up
  • redukuje ucpávání pórů
  • zvláčňuje a zanechává pleť regenerovanou
  • dlouhodobá výdrž
  • bohaté přírodní složení

Použití

Mýdlo napěňte s dostatečným množstvím vody v dlaních. Naneste na obličej, krouživými pohyby vyčistěte pleť a opláchněte čistou vodou. Vhodné pro každodenní použití. Pro dokonalou péči o vaši pleť doporučujeme po vyčištění použít pleťové sérum nebo pleťový olej z řady Natava.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.