Kosmetika

ATTITUDE Tuhé tělové máslo santalové dřevo 85 g

Značka: ATTITUDE

Tuhé tělové máslo santalové dřevo ATTITUDE skvěle pěstí pokožku těla. Obsahuje bambucké a kakaové máslo, které dokonale hydratují a regenerují pleť.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
389
Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE Tuhé tělové máslo santalové dřevo 85 g

50137335

Úvod

Tělové máslo santalové dřevo od kanadské značky ATTITUDE příjemně pěstí pokožku těla. Aby byla vaše pleť vláčná a napnutá, potřebuje hloubkovou péči. Po zahřátí na pokožce se skvěle vstřebává a nezanechává mastný film. Dokonale hydratuje, vyživuje a dodává pleti jemnost.

Ekologická volba v péči o pokožku

Přípravek má silné koncentrované složení, obsahuje výživné a zvlhčující složky, které přinášejí okamžitou úlevu suché pokožce. Najdete v něm například bambucké či kakaové máslo a také výtažky z listů potočnice a lichořeřišnice, jež jsou známé pro své regenerační schopnosti. Hřejivá vůně santalového dřeva přináší nádech orientu a zklidňuje smysly. Baleno v push-up tyčince, v ekologickém bezplastovém obalu. Díky své kompaktní velikosti a tuhému složení se skvěle hodí na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a zvláčňuje
  • obsahuje kakaové a bambucké máslo
  • s orientální vůní santalového dřeva
  • praktické balení v tyčince
  • ekologická volba

Složení

Slunečnicový olej, jojobový olej, hroznový olej, kakaové máslo, bambucké máslo.


Použití

Pro uvolnění produktu zatlačte na spodní část. Aplikujte na suchou pokožku. Nechte balzám několik sekund zahřát na pokožce – bude se lépe roztírat. Skladujte při teplotě pod 32 °C.


O značce

Za kanadskou značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky ATTITUDE platí:

  • Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená, že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů.
  • EcoLogo certifikace – všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky a jsou vhodné pro vegany.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.