Kosmetika

ATTITUDE Tuhý tělový olej santalové dřevo 85 g

Značka: ATTITUDE

Tuhý tělový olej santalové dřevo od kanadské značky ATTITUDE příjemně pěstí pokožku těla. Zanechává ji vláčnou, hydratovanou a dokonale zklidněnou. Veganské složení.

469
Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE Tuhý tělový olej santalové dřevo 85 g

50137338

Úvod

Tuhý tělový olej santalové dřevo od kanadské značky ATTITUDE příjemně pěstí pokožku těla. Aby byla vaše pleť vláčná a napnutá, potřebuje hloubkovou péči. Po zahřátí na pokožce se skvěle vstřebává a nezanechává mastný film. Dokonale hydratuje, vyživuje a dodává pleti jemnost.

Ekologická volba v péči o pokožku

Přípravek má silné koncentrované složení, obsahuje výživné a zvlhčující složky, které přinášejí pokožce okamžitou úlevu. Najdete v něm například jojobový, arganový či olej z hroznových semínek a avokáda. Je bohatý na vitaminy A, E a D. Dále obsahuje výtažky z listů potočnice a lichořeřišnice s vysoce regeneračními schopnostmi. Hřejivá vůně santalového dřeva přináší nádech orientu a zklidňuje smysly. Baleno v push-up tyčince, v ekologickém bezplastovém obalu. Díky své kompaktní velikosti a tuhému složení se skvěle hodí na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a zvláčňuje
  • bohatý na vitaminy a antioxidanty
  • s orientální vůní santalového dřeva
  • praktické balení v tyčince
  • ekologická volba

Složení

Moringový olej, slunečnicový olej, jojobový olej, avokádový olej, olej z hroznových semínek, arganový olej, vitaminy A, E, D.


Použití

Pro uvolnění produktu zatlačte na spodní část. Aplikujte na suchou pokožku. Nechte balzám několik sekund zahřát na pokožce – bude se lépe roztírat. Skladujte při teplotě pod 32 °C.


O značce

Za kanadskou značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky ATTITUDE platí:

  • Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená, že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů.
  • EcoLogo certifikace – všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky a jsou vhodné pro vegany.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.