Kosmetika

ATTITUDE Tuhý vyživující kondicionér s vůní santalového dřeva 113 g

Značka: ATTITUDE

Vyživující tuhý kondicionér s vůní santalového dřeva od značky ATTITUDE dokonale regeneruje a hydratuje namáhané vlasy. Chrání před třepením a lámáním.

305
Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE Tuhý vyživující kondicionér s vůní santalového dřeva 113 g

50137344

Úvod

Vyživující tuhý kondicionér s vůní santalového dřeva od značky ATTITUDE dokonale regeneruje a hydratuje namáhané vlasy. Dodává délkám a konečkům lesk a chrání je proti lámání. Po styku s vodou se snadno nanáší a stačí ho opravdu málo, tudíž vám tyčinka dlouho vydrží. Po aplikaci zanechává vlasy lesklé, hydratované a plné života.

Ekologická volba v péči o vlasy

Přípravek má silné koncentrované složení bez vody. Kondicionér obsahuje avokádový olej, který dodává vlasům lesk a hebkost. Bambucké máslo vyživuje suché a lámavé vlasy a zanechává je pružné a poddajné. Obsahuje také výtažky z listů potočnice a lichořeřišnice, jež jsou známé pro své regenerační schopnosti. Hřejivé aroma santalového dřeva smyslně provoní vaše vlasy. Baleno v push-up tyčince, v ekologickém bezplastovém obalu. Díky své kompaktní velikosti a tuhému složení se skvěle hodí na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • dodává vlasům pružnost a lesk a chrání je proti třepení
  • s hřejivou vůní santalového dřeva
  • praktické balení v tyčince
  • ekologická volba

Složení

Avokádový olej, bambucké máslo, slunečnicový olej, kokosový olej, kakaové máslo.


Použití

Aplikujte kondicionér přímo na mokré vlasy. Posunujte kostku kondicionéru po délce vlasů a soustřeďte se na konečky. Počkejte 3 až 5 minut a poté důkladně opláchněte.


O značce

Za kanadskou značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky ATTITUDE platí:

  • Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená, že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů.
  • EcoLogo certifikace – všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky a jsou vhodné pro vegany.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.