Péče o dítě

ECO by Naty Vlhčené ubrousky bez vůně splachovatelné 3x56 ks

Splachovatelné vlhčené ubrousky 3x56 kusů ECO by Naty bez vůně jsou ohleduplné k dětské pokožce i k životnímu prostředí. Nedráždí pleť a snadno a rychle se rozkládají.

Velikost balení
239
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: ECO by Naty Vlhčené ubrousky bez vůně splachovatelné 3x56 ks

50137359

Úvod

Miminka potřebují velmi šetrnou péči, která nepodráždí jejich citlivou pokožku. Je vždy skvělé mít po ruce vlhčené ubrousky, a to nejen na výletech nebo ve spěchu. Neparfemované vlhčené ubrousky ECO by Naty jsou ohleduplné k dětské pokožce i k životnímu prostředí. Neobsahují chlór, umělá barviva, parfémy, parabeny, ftaláty ani alkohol. Jejich pravidelné používání nenarušuje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Ubrousky pocházejí z 99,5 % z přírodních zdrojů a jsou zcela rozložitelné a kompostovatelné. Obsahují 98,4 % vody, proto je můžete bez obav splachovat na WC, jelikož se ve vodě snadno rozpustí. Certifikováno Ecocert.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně čistí dětskou pokožku
  • plně rozložitelné ve vodě
  • bez chlóru a umělých barviv
  • ohleduplné k přírodě
  • certifikováno Ecocert

O značce

ECO by Naty je švédská značka založená maminkou dvou dětí Marlene Sandberg. Ta přišla s první ekologickou plenkou a dalšími ekologickými verzemi dětských a dámských hygienických potřeb či organickou kosmetikou. Značka si zakládá na vysoce kvalitních biologických materiálech, díky díky tomu získala certifikaci OK biobased Certification by Vincotte, což je jedna z nejnáročnějších certifikačních organizací na světě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.