Péče o dítě

Dr.Browns Chrániče bradavek s pouzdrem vel. 1 2 ks

Značka: DR.BROWNS

Chrániče bradavek Dr. Browns vel. 1 jsou z jemného silikonu a poskytují maximální komfort při kojení. Umožňují velmi blízký kontakt matky s dítětem.

185
Ušetříte 14%

Původní cena:  215 Kč  ·  sleva 30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 215 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr.Browns Chrániče bradavek s pouzdrem vel. 1 2 ks

50137331

Úvod

Chrániče bradavek Dr. Browns z jemného silikonu jsou velice šetrné k citlivé a namáhané pokožce v době kojení. Svým vykrojeným tvarem perfektně padnou na své místo a zajišťují maximální kontakt matky s miminkem. Pomocí prostorných otvorů odtéká nahromaděné mléko, což imituje přirozené kojení. Obsahuje pouzdro, které slouží jako ochranný přenosný obal, ale také jako nádoba na sterilizaci v mikrovlnné troubě, nebo stojan na sušení chráničů. Inteligentní design chráničů a pouzdra umožňuje jejich rovnoměrné hygienické usušení bez zbytečného zadržování vody.

Chrániče bradavek pomáhají řešit:

  • ploché nebo vpáčené bradavky
  • malé bradavky
  • bolestivé a zanícené bradavky
  • příliš rychlý tok mléka
  • problémy s přisátím miminka na prs

Složení

100 % silikon


Použití

Nasazení: Pomocí obou rukou chránič jemně natáhněte lesklou stranou na bradavku prsu tak, aby vykrojená část směřovala k nosu dítěte. Pro dokonalé přilnutí vyhlaďte strany chrániče. Pokud chránič nedrží na prsu je nesprávně umístěn.

Čištění: Před a po každém použití umyjte chrániče v teplé vodě s použitím saponátu, důkladně opláchněte a nechte vysušit ve sterilizačním pouzdře.

Sterilizace v pouzdře: Jednoduše vlijte do pouzdra s chrániči trochu vody a sterilizujte v mikrovlnné troubě. Následně pouzdro vyberte, bočními otvory pouzdra vylijte zbytkovou vodu a nechte v něm chrániče volně vysušit.

Určení velikosti chrániče: Na měření použijte pravítko nebo krejčovský metr a změřte přímou svislou vzdálenost přes střed bradavky. Pozor, neměřte dvorec. Ke svému výsledku připočítejte 4 mm a dostanete potřebnou velikost chráničů. Chránič velikosti 1 se natáhne do 24 mm. Chránič velikosti 2 se natáhne na 25 mm a více.


O značce

Značka Dr. Browns investuje čas do výzkumu a vývoje nových produktů, které jsou zaměřeny na praktičnost pro děti i jejich rodiče. Kvalitní pomůcky pro krmení kojenců a malých dětí zahrnují typické benefity související se zdravím dítěte. Cílem každodenního úsilí je přinášet stále takové výrobky, díky kterým Dr. Browns patří mezi nejoblíbenější značky mezi maminkami a tatínky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.