Kosmetika

Maria Nila Eco Therapy Revive kondicionér 300 ml

Značka: MARIA NILA
Produktová řada: Eco Therapy Revive

Kondicionér Maria Nila Eco Therapy Revive dokonale hydratuje, regeneruje a navrací vlasům pružnost, lesk a sílu. Díky obsahu rostlinných proteinů dodává vlasům bohatou výživu.

759
Doprava zdarma

O produktu: Maria Nila Eco Therapy Revive kondicionér 300 ml

50136949

Úvod

Kondicionér Maria Nila Eco Therapy Revive intenzivně vyživuje vlasy a navrací jim pružnost, sílu a lesk. Díky obsahu rostlinných proteinů dokonale regeneruje vlasy a poskytuje jim bohatou péči. Extrakty z aloe vera a lněného semínka dodávají kadeřím potřebnou výživu a hydrataci. Díky svému lehkému složení nezatěžuje délky a připravuje je na následnou mechanickou úpravu. Přípravek obsahuje Color Guard Complex, který chrání vlasy před UV zářením a zachovává dokonale sytou barvu. Vhodné pro každodenní použití.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • navrací vlasům hebkost a jas
  • chrání před UV zářením

O značce

Maria Nila je švédská značka vlasové kosmetiky. Firma dbá na etickou a ekologickou výrobu a rovněž splňuje nejaktuálnější požadavky kadeřníků. Přípravky Maria Nila jsou šetrné k vlasům, vlasové pokožce i k životnímu prostředí. Mají přírodní průvod a jsou certifikované organizacemi Leaping Bunny, Vegan Society a PETA. Všechny produkty jsou 100% veganské, bez ftalátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.