Kosmetika

Maria Nila Head & Hair Heal kondicionér 300 ml

Značka: MARIA NILA
Produktová řada: Head & Hair Heal

Kondicionér Maria Nila Head & Hair Heal intenzivně regeneruje a hydratuje délky vlasů. Podporuje růst vlasů, posiluje a zvyšuje lesk a hustotu kadeří. Veganské složení.

759
Doprava zdarma

O produktu: Maria Nila Head & Hair Heal kondicionér 300 ml

50136990

Úvod

Kondicionér Maria Nila Head & Hair Heal intenzivně regeneruje a hydratuje délky vlasů. Díle také podporuje růst vlasů, posiluje a zvyšuje lesk a hustotu kadeří. Složky Piroctone olamin a přírodní aloe vera eliminují tvorbu šupinek a zklidňují pokožku hlavy. Vitamin E, apigenin a peptidy stimulují vlasové folikuly k růstu vlasů. Přípravek dodává vlasům hydrataci, pružnost a připravuje je na následnou mechanickou úpravu. Pro nejlepší výsledek používejte společně s šamponem Head & Hair Heal. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • stimuluje růst vlasů
  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zanechává poddajné a pružné vlasy

O značce

Maria Nila je švédská značka vlasové kosmetiky. Firma dbá na etickou a ekologickou výrobu a rovněž splňuje nejaktuálnější požadavky kadeřníků. Přípravky Maria Nila jsou šetrné k vlasům, vlasové pokožce i k životnímu prostředí. Mají přírodní průvod a jsou certifikované organizacemi Leaping Bunny, Vegan Society a PETA. Všechny produkty jsou 100% veganské, bez ftalátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.